Intenzionez sa imi dau demisia, incepand cu data de 17/12/2012 (prima zi de preaviz) si sa termin in data de 31/12/12(ultima zi din preaviz din cele 15 zile calendaristice prevazute de lege).
Ar fi vreo problema considerand ca fabrica se inchide in perioada 23/12/2012 - 06/01/2013? Ma gandesc sa fac lichidare si tot pana intram in vacanta, daà nu situ mai multe (Cand se poate semna decizie incetare relatii dem unca etc)
Fac parte dintr-o organizatie neguvernamentala.
S-au facut modificari in structura de conducere, fiind necesara inregistrarea juridica, la Judecatorie. Printre actele necesare, se cere si un Act Aditional, care sa cuprinda modificarile care au avut loc, in mai multe exemplare, autentificate la notar/avocat. La notar, pentru a putea autentifica acest act aditional, printre altele este necesar si Actul de Constituire al asociatie neguvernamentale. Problema este ca notarul nu a putut retine ca si valid Actul de Constituire(original), intrucat nu contine un numar de inregistrare pe autentificarea acestuia, facuta la notar, la infiintare acum aprox. 15 ani. Nu am reusit sa iau legatura cu notarul care a facut atunci actul de constituire, fara sa puna numar de inregistrare. Intrebarea mea este: Cum sa procedez in continuare, pentru a ava un Act de Constituire valid din toate punctele de vedere? Va multumesc