multumesc pentru raspuns, numarul de candidati a fost apropiat de cel de anul trecut...dar dificultatea subiectelor cum credeti ca a fost in comparatie cu anul trecut?oare ultima medie va fi peste 8?eu totusi sper...
cu 7.60 oare am vreo sansa?
Eu cu mare optimism sper la 7,2. Puteam sa iau 10 la organizare, dar adevarul e ca s-ar putea sa iau foarte foarte putin si sa scad pe la media 6, insa am fost varza la exprimare, mai ales la procedura penala. Parca stiam ce vor, stiam ce este, dar nu stiam cum s-o spun. Si nu credeam ca o sa fiu mult mai stresata DUPA examen. Dar iata, super stres.
am vazut...tocmai de aia spun ca astept cu emotie data de 11.
nota (estimarea mea, mai exact), ma face sa sper, dar cum nu stiu ce au facut ceilalti, sunt intre agonie si exataz...si invers:)):((
sincer, chiar sper, ma gandesc ca nu sunt 120 cu note de 9 si 10
ufff, cred ca o sa mor pana pe 11......
aisa4ever a scris:
Este adevarat, in sensul ca de EXISTA o conventie, se aplica perfect aceasta situatie, dar in enuntul nostru scria \"in lipsa\" deci cu alte cuvinte, intr-o exprimare mai uzuala.... \"daca nu exista o conventie expresa sau tacita intre parti, care persoane nu pot fi ascultate ca martori? ... cam asa trebuia inteleasa aceasta cerinta..cel putin asa am inteles-o eu
Cerinta nu ne preciza uzual vorbind \"daca exista o conventie expresa sau tacita a partilor, care persoane pot fi totusi ascultate ca martori, deci in mod normal nu sunt ascultate. \" .. pentru ca punctul doi incepea cu formula \"IN LIPSA\" deci nu exista aceasta conventie...
Acum .. cum a interpretat fiecare..
Subiectele trebuie redactate intr-un mod clar. Daca vroiau toate persoanele care nu pot fi audiate ca martori spuneau: "Mentionati care sunt persoanele care nu poti fi audiate ca martori?". Atata timp cat s-au legat de alin. (2) al art. 315 inseamna ca de fapt vroiau doar pct. 1-3. Si logic vorbind cum poate fi ascultat ca martor cineva condamnat pentru marturie mincinoasa sau pus sub interdictie judecat chiar si daca ar fi un acord al partilor? :hammer: