Dupa o casatorie de 14 ani,in urma cu 2 ani am divortat, iar de atunci viata mea e un calvar. In urma casatoriei am 2 copii, de 13 si 8 ani. Am avut o locuinta partial comuna (cind m-am maritat casa era in rosu), care dupa 10 ani a fost intabulata de fostul meu sot pe actele vechi unde apare necasatorit. (in urma cu 5 ani)Dupa terminarea divortului copii mi-au fost incredintati in totalitate ,iar tatal lor a primit doar drept de vizita. Dupa sentinta am fost data afara cu cei doi copii din casa (mia schimbat iala). Cind am apelat la organele depolitie acestea la fel au zis sa plec din casa , lasind toate lucrurile acolo. (haine , mobilier) Intram in locuinta mea cu politia sa iau hainele copiilor .Copii vazind tot ce se intimpla au refuzat sa mearga cu tatal lor, care a mituit organele de politie care veneau din 2 in 2 saptamini sa-mi scoata cu forta copii.din locuinta unde stateam.Am bagat actele pt partaj , am inpartit mobila pe care am depozitat-o intro incapere din casa sup cheie, Fostul mi-a scos mobila in sura (furt intre soti) ,de unde, cu actele semnate de la tribunal ,iar a trebuit sa apelez la organele de politie. In tot acest timp eu am fost si sunt amenintata, hartuita de fostul iar nimeni nu face nimic. Ce legi avem in tara asta ? Plateste o pensie de nimic pt cei doi copii, desi are firma de constructii, ma ameninta ca ma distruge pt ca-i cer parte din casa , A inaintat proces sa-mi ia copii, unde nu a cistigat, dar ma obliga sa-i platesc cheltuielile de judecata , Ce pot sa fac ? Copii sunt deja afectati, pe el nu-l intereseaza doar averea , iar eu ma chinui in chirie cu un salariu minim ca sami cresc copii?Poate cineva sa ma indrume si pe mine ce pot face?As vrea sa se termine calvarul acesta ,si sa nu mai fiu amenintata. La organele locale (politie ) nu ma pot adresa pt ca sunt mituiti de el , la fel face si cu avocatii mei , ai plateste si aduce martori falsi platiti de el. Ce putem face? noi mamele? daca nu avem bani de avocati ne distrugem viata copiilor pt acesti barbati bolnavi Pe c:sorry:opii nimeni nui apara? Va rog poate cineva poate sa-mi dea si mie un raspuns, s-au poate a trecut cineva prin situatii asemanatoare sa- mi dea si mie niste sfaturi.Va multumesc.