avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela_8023

Activitate mihaela_8023

care este verdictul final are rost sa mergem in instanta sau nu?
sa mai explic o data copilul are 1an si 6 luni eu sunt casnica dar sotul era angajat si in 30 de zile de la nasterea copilului am depus actele pentru stimulent nu a fost nici o zi in CCC. Acest stimulent la ce art. se incadreaza in lege
are 13 nemotivate ,este vorba de sotul meu dar in data de 08.10.2012 a fost injurat si trimis acasa ca nu mai are nevoie de el dupa 10 ani,a fost un angajat model.Cand a inceput sa-si ceara drepturile a fost concediat(salar ultima luna,concediu de odihna in 10 ani nu a avut, de vara trecuta3000 lei).In data de11.10.2012 a primit acasa o hartie scrisa de mana citez:VA RUGAM SA VA PREZENTATI LA SEDIUL UNITATI PENTRU A INCHEIA ACTUL DE INCETARE A ACTIVITATI,IN TERMEN DE TREI ZILE DE LA PRIMIREA PREZENTEI.sediul firmei fiind intr-un bar si patroni stau la oras la 50 km.Apoi in data de 24.10.2012 a primit decizia de concediiere.ESTE CORECT?
multumesc,o zi buna!
buna seara,am fost la doi avocati si daca am spus ce probleme am in legatura cu stimulentul se uitau la mine ca la o proasta si au zis sa nu mai citesc prostii de pe internet
data de concediere este 24.10.2012 dar de ce avocati spun ca nu conteaza ca am stimulent?
freeelis a scris:

Cand ati intrat in CCC? .. sau altfel spus , care este data nasterii copilului?

nu am fost in CCC de la inceput am optat pentru stimulent,am depus actele in30 de zile de la nastere si am primit direct stimulent.am citit undeva ca cine opteaza de la inceput pentru stimulent(CAZUL MEU ESTE PROTEJAT PANA LA 2 ANI DE CONCEDIERE)data nasteri 28.04.2011
freeelis a scris:

Puteti ataca in instanta decizia de concediere , in termen de 45 de zile de la data comunicarii acesteia. Asa ceva este interzis prin lege.
Contestatie se va depune la Tribunalul n raza caruia aveti domiciliul.

multumesc pentru raspuns.dar de ce avocati spun ca nu conteaza ca am stimulent,zice sa atacam decizia de concediere ca nu sau respectat pasi legal si sar putea sa castigam de ce nu-i intereseaza ca am stimulent.
buna seara,am fost concediat in plata stimulentului de insertie pentru nemotivate,copilul are 1an si 6luni am optat de la inceput pentru stimulent chear dupa ce am nascut.am fost la un avocat si spune ca nu conteaza ca am stimulent.ce pot face?este corect ce mi-a raspuns.