avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate Avecon

Activitate Avecon

Răspuns la discuția Admitere INM 2013
se pare ca ne lamurim luni , la deschidere, nu ramanem nerepartizati:)
in anuntul de la admiterea de anul trecut, anul acesta inca nu au postat , problemele cunoscute...

Oamenii pot rade de tine, e problema lor, lipsa lor de politete, de bun simt.

Poti fi slab sau gras sau imbracat fistichiu, si oamenii sa rada , dar asta nu inseamna ca ai o problema de personalitate.

Testul psihologic nu se pica pentru o intrebare, ci doar daca nu esti sincer si crezi ca poti sa il pacalesti , sa construiesti o imagine falsa, cosmetizata a ta. Isi vor da seama.
Dragi colegi, sa fim sinceri in test si va fi perfect!

dar ajungecu asta, am monopolizat forumul :) , poate ne spun mai multe cei care au trecut prin aceasta verificare
tana90 a scris:

poate sa mearga altcineva in locul tau sa faca cerere de eliberare a adeverintei, dar iti trebuie copie de pe buletin, cel putin asa e la mine in oras, Craiova:)

la mine o sa mearga sotia; si eu sunt stresat: plec de langa baiat, dar totul este pentru cel mai frumos lucru din lume, si va fi mandru de taticul lui

a fost greu , avem tulburari reziduale, sa invatam sa ne bucuram de rezultat :justcuz:
Va fi bine, suntem admisi kjnckjrnhfvuehrfv! :D Suntem sanatosi, si fizic , si la cap!

Au ars niste etape , dar cu o atitudine pozitiva vom trece si de astea:)
jpriest88 a scris:

Ce bine imi pare ca eu sunt obisnuit din facultate sa nu fiu anuntat de nimic :D

Sunt calit.

LE: Chiar nu e nimeni interesat/ingrijorat de psihologic? Eu inca nu m-am bucurat, chiar daca sunt intrat de pe locul 5 si chiar daca am mai trecut 2 teste psihologice pe bune, unul la admitere pentru academia de politie si unul la recrutare.

Atunci chiar nu ai de ce sa iti faci griji! si eu am avut la fel , test de 2 zile , 2000 de intrebari, poate chiar mai multe, dur.
Vad ca anul trecut nu au fost probleme , doar ceva reexaminari.
Si e firesc: trebuie sa ai putere psihica deosebita sa inveti atat si sa nu clachezi , iar proba de rationament indica faptul ca nu ai probleme de logica , de gandire. Nu e profilul unui inapt dpdv psihologic, sa fim optimisti!
Se vor rezolva toate , nu vad de ce nu ar fi intelegatori, a fost prea rapid totul...

Analizele medicale se platesc? anul trecut era trecuta suma de 388 lei , dar nu si cine plateste.
Acum am vazut ca trebuie si adeverinta de la medicul de familie, pe asta am omis s-o iau.
se poate intra pe inm lex
dk sunt colegi care pleaca duminica la pranz din Brasov, am loc in masina, ii rog sa ma contacteze pe privat
si a mea, instigatorul

las' ca-l primim blatist, doar n-o sa doarma in gara omu' :)