avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Activitate ardelean_13

Activitate ardelean_13

Buna ziua, am participat la o licitatie pt achizitia unei case executate siliT , tin sa precizez ca imobilul este detinut de parintii mei , eu am aceeasi adresa cu adresa imobilului ( executorul a ''inchis ochii' pt ca interesul lui era sa rezolve problema) eu am declarat ca nu cunosc persoanele de la care achizitionez casa, problema este ca nu am reusit sa fac rost de toata suma pt achizitie si am ramas cu cei 10% ( respectiv 5000 de euro depusi + eventualele diferente de pret in cazul in care se vinde la urm licitatie cu un pret mai mic de cat cel promis de mine) pe mine ma intereseaza daca exista o posibilitate sa declar eu nula licitatie sau sa fac ori eu ori parintii mei o contestatie si sa se anuleze licitatia la care am praticipat si sa imi recuperez suma de banii ?? rog un raspuns daca este posibil acest lucru si daca da cum se procedeaza si care sunt ''probelmele'' pe care le voi avea( gen fals in declaratii etc) Multumesc!
Buna seara , va rog sa ma lamuriti cu urmatorea problema , in cazul unei licitatii imobiliare potrivit art. 513 C. proc. civ. alin (1) Daca adjudecatarul nu depune pretul in termenul prevazut de art. 512 alin. 1, imobilul se va scoate din nou in vanzare in contul acestuia, el fiind obligat sa plateasca cheltuielile prilejuite de noua licitatie si eventuala diferenta de pret. , ce inseamna aceasta diferenta de pret , va multumesc anticipat.