avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Activitate chowchow

Activitate chowchow

CCSITMIU a fost preluat de Matiro S A. Nr telefon .0212103930 .Acum in 2024 februarie am rezolvat și eu cu ei aceeasi treabă .Trebuie să vb da va dea mailul sa vă trimiteți copie după cartea de munca și copie buletin și o să vă trimită ei prin posta ce aveți nevoie.
Buna ziua .unde pot sa aflu unde este arhiva institutului de proiectare C.C.S.I.T.M.I.U. BUCURESTI, filiala Cluj ,Acit -10, .care s a desființat de mai multi ani .Mi ar trebui document adeverință pentru pensionare .Mulțumesc
In cazul in care nu ne lasa in apatament deloc, nici pentru citirea apei ,de trei ani incoace, nu putem sti daca este problema la teava comuna sau nu. L-am notificate ,cum v-am spus, si prin scrisoare prin Posta Romana ,si prin Primarie,de unde am raspunsul scris ca nu s=a putut constatata,deoarece nu s-a permis accesul in proprietate. In afara de astea, ce alte cai oficiale de notificare sunt ?.Mentionez ca la consumul de apa este trecut deja la pausal si penalitati , din cauza ca nu ne permite accesu la vericarea contoarelor..
Buna ziua, Sunt presedinte de As, de Proprietari, de doi ani, Este o problema in blocul de 10 etaje in care stau , pornind de la et 8, de la un vecin care are probleme psihice, fara sa fie diagnosticat oficial dar clar vizibile, care este proprietarul apartamentului in cauza, De la el pornind in jos pe coloana lui, exista o inundatie la apartamentele de sub el,pana la pater, dar nu apare in interiorul tuturor apartametelor, La unele etaje apare pe exteriorul peretelor, adica pe peretele palierului. Aceasta problema sigur provine de la el . Mai sus de el nu exista semne de inundatie. Am facut demeresurile necesare adica:Am incercat verbal sa discut cu el si eu si administratorul, i -am trimis somatie cu confirmare de primire, Nici un rezultat ,Nu ne lasa sa intram in aparatament,nici pe doamna administrator nici comitetul . Am sesizat primaria la relatia cu asociatiile, Ei au raspuns prin a trimite un politist de la primaria locala, care nu a fost lasat in apartament de catre proprietar.El ne-a raspuns si verbal si prin scris ca nu poate sa ii dea nici macar amenda din moment ce nu a putut constatat ca de acolo porneste problema, desi a discutat cu vecinii afectati,si a vazut daunele provocate.Politia ,sectia unde apartinem cu adresa au spus ca ei se ocupa doar de cazuri penale.si cele intre locatari cu primaria se rezolva.Au spus sa nu incercam sa-i spargem usa sau ceva de genul ca este ilegal ,violare de domiciliu. Daca il dam in judecata noi ca Asociatie, dureaza cativa ani judecata, majoritatea nu este de acord sa cheltuim pe asemenea proces, scump si de lunga durata. ( avand in vedere ca paguba la partile comune nu este asa de mare ,se poate remedia prin a zugraveala mai serioasa),Pagubele majore fiind in apartamentele proprietate privata a vecinilor. Nici unul nu l-a actionat individual in judecata, toti asteapta ca noi ,,cei alesi,, sa le rezolvam.Va rog cei care cunosc asemena situatie cum se procedeaza mai departe? Multumesc
Buna ziua ,va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema.Am iesit la magazin intr-o dimineata si cainele partenerului meu a iesit cu mine, e rasa chow-chow ,nu e rasa periculoasa. Niciodata nu a trebuit sa poarte botnita,Cainele nu e al meu e al partenerului meu.Un domn imbracat in politist s-a apropiat de mine si s-a prezentat fara ca el sa-mi prezinte un act de legitimare, si mi-a cerut sa ii dau buletinul .Eu am refuzat , a venit dupa mine in casa scari ,pe palier , si pana la usa. Acolo m-a intimidat spunandu-mi ca imi face proces pentru ca am fost obraznica si ca am refuzat sa -i prezint buletinul.Pana la urma i-am prezentat cartea de identitate mi-a- scris datelel in carnetul lui, spunandu-mi ca o sa fiu sanctionata .ptr neprezentare de act Va rog sa -mi spuneti daca este legal acet lucru si cat poate fi sanctiunea.