Buna seara, titlu spune tot, acum dau amanuntele, sunt minor aflat in germania in momentul de fata am plecat din italia din mai multe probleme printre care si aceasta.
Deci am fost "dealer" intr-un loc amenajat de un prieten stateam cu totii in gasca, la un momentdat politia a aflat despre acest loc si a facut o perchezitie in casa la acest baiat, au gasit 27,6 grame de hashish facute in mai multe parti plus balanta si alte obiecte pentru a fuma aceasta substanta... hashishul era al meu si al unui prieten, intrebandul pe baiat daca a spus ca suntem noi a zis nu.. si a "dat vina pe un negru".. am aflat ca baiatul a dat vina pe mine si celalat tovaras, dupa putin timp carabinieri au intrat in casa si miau facut perchezitie.. dar nu au gasit nimic pe verbal am zis ca nu stiam pentru ce au venit la mine si ca nu am nimic despre ce vorbesc ei.. ok.. in dupamiaza m-am intalnit cu baiatul si neam luat la cearta ajungand la bataie, l´am batut nu ma mandresc am fost eu cel prost. A depus plangere contra mea si a altori 2 prieteni.. al treilea nici nu inteleg de ce sa bagat.. oricum acum sunt in germania am 17 ani si lucrez la negru mai am 2 luni si fac 18 ani asa imi poate face contract. imi puteti spune va rog ce se poate intampla cu acest proces si cu mine? #-o