Pai mie mi-sa comunicat rezolutia de NUP in martie fara sa cer acest lucru .Nu trebuia ca si partea vatamata sa primeasca instintarea?In plangerea inaintata el sustine ca i-sa comunicat la cerere pe 20 august.Oricum procesul sa amanat pentru data de 15 ianuarie 2013 pt ca avocatul petentului sa depuna inscrisuri noi la dosar.Oare ce ar putea sa aduca nou?
Pentru eliberarea unui certificat medico-legal exista un termen limita de la data iesiri din spital?I se poate elibera unul dupa vindecare pe baza actelor medicale din timpul internari si a cetificatelor de concediu medical ?
Revin cu o intrebare.Rezolutia de NUP sa dat in februarie iar respectivul a inaintat plangere impotriva NUP in august.Este admisibil asa ceva ? Nu exista un termen limita de a face plangere impotriva NUP?
Salut.In urma unui accident auto din care a rezultat vatamarea corporala sa intocmit dosar de cercetare penala pt infractiunea prev.de art.184 alin.1si3 c.p. iar pe data de 06 .02.2012 sa dispus NUP fata de mine (eu fiind vinovat) in temeiul art.228alin.6c.p.p.rap.la art.10lit.f c.p.p.
Pe data de 01.11.2012 am fost citat sa ma prezint in instanta pe 27.11.2012 in calitate de intimat in proces cu B.D. in calitate de petent pentru Fond-plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata art.278 ind.1C.p.p.
Rog o explicatie la cele enumerate si cum trebuie sa procedez in continuare.