Nu creditul respectiv a fost acordat ulterior divortului divortul survenint acum 3 ani cu toate ca eram despartiti in fapt cu un an inainte de a introduce actiunea de divort.Mi-am cunoscut actuala sotie la un an de la pronuntarea divortului moment care a declansat o avalansa de sicane din partea fostei culminand cu aceasta citatie de executare silita din partea bancii.
Consider ca am facut o greseala lasandu-i numele din timpul casatoriei de care se foloseste si in prezent avand beneficii diverse.Aceste motive ma fac sa ma gandesc la o modalitate de a-i retrage acest drept.
Domiciliul meu actual nu este fostul domiciliu comun,ea a ramas in locuinta care a fost domiciliul nostru. Ea a facut o actualizare de date la banca la cateva zile dupa ce m-am recasatorit declarand adresa de resedinta adresa mea actuala si ca si numar de contact a dat numarul meu de telefon. Este evident ca aceasta schimbare nu a fost facuta decat ca sa imi provoace un conflict in familie.
In plus datorita faptului ca am o meserie datorita careia sunt mai mult plecat din tara conform normelor bancare poate declara la banca ca suntem inca casatoriti dar eu plecat fiind din tara poate lua un credit nou oricand eu figurand ca si sot...pot fi oricand tras la raspundere.
Chiar nu exista nici o cale de a-i retrage numele?
buna ziua! in urma divortului am fost de acord ca fosta sotie sa-si pastreze numele meu de familie; dupa o perioada m-am recasatorit, actuala avand acelasi nume de familie; fosta nu cred ca si-a schimbat starea civila pt ca imi vin somatii de la banci pe actuala mea adresa pt neachitarea unor credite pe numele fostei; fapt care imi creeaza neliniste in familie cat si prejudicii; pot deschide o actiune impotriva ei pt a-mi recupera numele?