avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate Stefbudh

Activitate Stefbudh

Da persoana care a dat bani ştie ca a făcut un contract de împrumut pentru fie care împrumut . Numai ca a pierdut copie sale. Dar el zice (si spera ) ca la banca trebuie sa fiu copie ale contractelor . Eu am procura acestuia persoana sa fac recuperare creditului dar nu pot sa iau copie astea din acolo pentru ca m- au sis ca procura e prea generală si ca oricum ei ţin copie contractului in un dosar al beneficiarului ( adică al firmei) si eu nu am cum sa reuşesc sa am copie acestea! Dar oricum acolo (banca) trebuie sa fiu. Si e adeverat ca contractele au fost întocmit fără un termin de timp: urmează ca contractul durează un an. De fapt au trecut deja 2 ani si nimem ii a cerut un act extra! Clarificat aceasta pot si sa fi ca ea(administrator) a modificat contractele si a adăugat "nelimitat"..si pentru ca are relație de prietenie (;) cu directorul al bănci ....dar ma rog ....
👏😜 practic este ca si cum spune: îți dau bonul de casa când îmi dai sticla goala inapoi
Îmi cer scuze dar nu mi e clar : se intocmeste contract la creditarea societății insa banca nu tine copia contractului dar il cere numai in momentul restituirii? Nu înțeleg logica! :-/
=D>

Ok dar (daca am inteles bine) dece unde lucrati D.va nu-l faceți ?
@ gabrielle: ce putem zice? Existe legea aceasta or nu? #-o#-o
Transferul a fost făcut dintr-o banca in România . Dar încă o data: cine poate sa îmi confirme ca transferul de o persoana catre o p. j. (SRL) nu se poate face fără un contract de imprumut? E așa or nu? Am fost la 5 bănci si am itrbat dacă pot( eu p. f.) imprumuta ( 1 srl!) fără un contract si tots mi au sis: NU! Mersi tuturor pentru răspunderea @gabrielle : oricum pe ordine de plata (ale mele pe care le am!) scrie:c/v contract de imprumut! Pot sa fii ca in instanța nu îmi recunosc ca nu a fost făcut (transferul) cu un contract de imprumut si ca eu pot sa cer bani înapoi ? Al doilea : oricum ls banca Unicredit unde am făcut transferul su un arhiv cu toate contractele de imprumut făcute si ei mă au sis ca nu fac transferi bancari de p.f. La p.j fără un contract! Mersi!
Bine mersi! Clarificat aceasta problema este următor :
Existend lege aceasta Cu siguranță 100/100 urmeaza ca sunt in banca copie contractelor cu care am împrumutat bani . Noi nu avem copie (ale noastre) acestea (pierdute) dar știm ca contractele au fost făcute cu durata de un an. Administrator firmei cărei ii am împrumutat bani acuma zice ca pe contract nu este un termin de timp. Rezulta ca probabil ea minte or ca ea chiar a scris pe copie contractelor nelimitat or a scris un contract nou fals! Dar in acest caz noi putem demonstra ca semnătura noastră e falsa! Si urmeaza ca oricum avem multe sanse sa gastigam proces in casu ca ea nu vrea sa ne da bani înapoi ?
Nu pot intra bani in contul societatii fara un document care arata provenienta .


Ok inteleg ca oricum trebuie un document care arata provenie ta dar întrebarea mea a fost dacă trebuie neaparat un contract!
Eu am procura specială de la d. Nu care a făcut de fapt transferul bancar (prin contul sau ). El sa amintește ca l-a făcut cu un contract de imprumut doar ca nu MAE are o copie. La banca trebuie sa fie o copie acelui contract. Eu acuma pot sa mă duc la banca sa cer copie aceasta dacă am procura. Oricum noua ne interesează ca ea nu poate zice ca transferul bancar catre ea (adică firma ei) a fost făcut fără un contract așa ca ea nu trebuie sa ne da bani înapoi . Si pentru ca un transfer bancar de la o persoana f. Catre un SRL nu se poate face fără un contract de imprumut nu e așa? (aceasta a fost prima întrebare )
=D>

Problema este ca administrator firmei inprumutata mi a sis ca contract nu are un termin de timp si nu are dobande practic ca nu a fost facut cum trebuie asa ca de fapt nu am șansa sa am bani inapoi... Cred ca ea face un bluf si ca de fapt deja ordinul de plata e suficient sa o aduc in judecat! Dar nici advocatul meu e sigur ca ordinul de plata pe care scrie c/v contract de imprumut e suficient! Se poate?