Terenul este intabulat !!!! Mentionez ca am cumparat acest teren in 2004 prin notariat ! Nu se poate face vanzarea decat daca avea actele in regula ! Pentru a a putea scoate cladirea demolata a trebuit sa apelez la o firma de cadastru pentru a face documentatia !
Vecinii au cadastru facut mai demult (cu metode vechi ) ! La masuratoare actuala cu GPS nu se mai poate incadra terenul meu intre vecini !!! Apar suprapuneri !
Am un teren intravilan care avea o constructie mica din paianta ! Am parcurs etapele pentru demolarea acesteia , in final am ajuns si la OCPI ! Am contactat o o persoana acreditata sa faca documentatia de modificare in carte funciara ! surpriza ! OCPI a refuzat documentatia pe motiv ca nu mai ca ampasarea nu mai coespunde, se suprapune cu vecinii (masuratori efectuate cu GPS ) . Mentionez ca suprafata a iesit corect la masuratori !!
Am avut o discutie cu inspectorul de la cadastru din care a reiesit ca ar trebui facuta o cemare a celor care au intocmit documentatiile cadastrale (si a vecinilor ) pentru a aduce corectii !! Problema se complica pentru ca intentionez sa vand acest teren !