avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate lauralaurill

Activitate lauralaurill

Discuție Carte de munca
Buna ziua.As dori sa stiu la un salariu de 1450 de lei cat trebuie sa plateasca angajatorul.Eu lucrez pe procent 50% iar angajatorul ne opreste 360 pe luna pentru cartea de munca si as dori sa stiu daca este corecta suma pe care mi-o opreste.Va multumesc.
Buna ziua.As dori sa stiu daca indemnizatia de crestere copil se acorda de cand am depus actele.Le-am depus pe 25 03 2013 si am primit o instiintare in care mi se spune ca mi s-a aprobat cerea incepand cu 25 03 2013,am fost la banca dar nu am primit banii decat pe o luna.Eu stiam ca se dau si din urma.Va multumesc!
As dori s a va intreb la cate zile trebuie depuse actele pentru indemnizatie crestere copil.Eu am pana acum 101 zile de concediu.Se poate sa renunt la restul zilelor pentru a beneficia mai repede de indemnizatie?
Buna ziua.Sunt insarcinata in 30 de saptamani si am avut pana acum ceva probleme cu sarcina si mi-au fost date 3 concedii medicale pe care a fost trecut codul 01 dar pe care angajatorul meu nu vrea sa le plateasca pentru ca zice el acestea nu se platesc.La fel patesc si cu cele 126 de zile de concediu maternal,m-a avertizat de pe acum ca nu stie nici pe acestea daca o sa le plateasca pe motiv ca acesti bani intra foarte greu sau deloc in contul firmei.As dori sa stiu in acest caz ce pot face?Multumesc!