avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielamam

Activitate gabrielamam

buna ziua. va rog din suflet sa ma ajutati,am un frate care acum 5 ani a gresit. a condus o masina neinmatriculata si fara permis era itro sambata seara la discoteca cu alti4 baieti fiind prieteni cel putin asa credea el si in seara aia unul din prieteni lui a luat pe un var de al lui cu iubita si la rugat pe fratele meu sa o duca acasa impreuna cu ceilati prieteni. pe drum iubitul fetei ia zis sa opreasca ca vrea sasi faca nevoile a coborat si a zis ca se duce pe jos nu mai vroia sa fie dus cu masina .apoi mergand pe drum de tara unul din baieti ia zis sa opreasca ca are niste treaba si a coborat doar trei dintre ei fiind beti au obligat fata sa coboare si au violato doar acesti trei baieti,fratele nu a putut sa se bage ca iera amenintat cu un cutit de unul din cei trei.cand a ajuns acasa ii ere frica sa povestesca tot ce sa intamplatpt ca am avut un tata foarte sever spun am avut ca sa stins acum doi ani dunezeu sal ierte dupa o zi au fost arestati toti pe fratele si inca un baiat lau eliberat dupa 24 de ore celalti 3 iau tinut in arest .sau judecat 2 ani ca tata a platit o avocata ia zicea ca ii da prin suspendare dar nu a fost asa si in timp ce se judecau fratele a parasit tarasi cand sa dat sentita finala el nu iera acasa,ia venit sa faca 3 ani si 4 luni cu suspendare ca era si minor ,el a llucrat vreo doi ani in strainatate si lau prins politia faceau un control la acte ca siau dat seama ca iera strain.era dat in urmarire generala,asta sa intamplat anul asta inainte de pasti si acum e la puscarie.suntem cinci frati 4 dintre noi avem varsta cuprinsa itre26 si 22 si cel mai mic are 7 ani mama are o gospodarie mare are 200 oi7 vaci 5 vitei 2 cai 15 porci si are nevoie de ajutor intrebarea mea este NU EXISTA CEVA VREO LEGE IN CARE SA IL SCOATA LA MUNCA ADICA SA MUNCEASCA PT MAMA MEA LA ANIMALE PT CA EL E UN BAIAT MUNCITOR NOI AM FOST INVATATI CU MUNCA AM MUNCIT DE LA SAPTE ANI CA TATA AVEA O VORBA CINE MUNCA MANCA CINE NU MUNCA NU MANCA VA ROG DI SUFLET SA IMI DATI UN RASPUNS DACA SE POATE FACE CEVA VA MULTUMESC SI SCUZATIMA DACA AM SCRIS FOARTE MULT