avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Activitate pompierulpescar

Activitate pompierulpescar

Răspuns la discuția Prescriptie
Va rog foarte mult ajutati-ma sa inteleg. Termenul de prescriptie este de 5 ani , ori trebuie sa consult alta lege? Daca da, va rog sa-mi spuneti care este aceasta lege. As dori sa ma intelegeti, ca dispun de banii pe care ii datorez, dar modul in care se face impunerea ma deranjeaja. Timp de aproape 6 ani, nu s-a deranjat nimeni sa ma anunte ca am de plata CAS la chiria pentru un apartament (nici cei care au intocmit actul de inchiriere si care ,cred, ca trebuiau sa ma atentioneze ca am de plata impozit, cu care sunt la zi si CAS sau cei care trebuiau sa incaseze CAS), iar dintrodata am de platit de doua ori si jumatate contributia, prin majorari de intarziere. Va multumesc anticipat.
Discuție Prescriptie
Care este termenul de prescriptie a platii contributiei de asigurari sociale de sanatate?. Am inchiriat un apartament si am primit o decizie de impunere (in anul 2012), pentru anii 2007-2008, fara a fii instiintat in acesti ani sau in anii 2009-2012. Fiti siguri ca daca stiam plateam pana acum. Stiu ca necunoasterea unei legi (95/2006) nu este o scuza, dar cineva se face vinovat de neaducerea la cunostinta de existenta acestei obligatii timp de aproape 6 ani?