Am gasit un telefon pe un site la un pret de 400 ron
L-am contactat pe vanzatorul respectiv ,i-am sp ca ma intereseaza telefonul.ok pan aici totul bn,nea-m inteles la pret si i-am propus individului sa-mi trimita telefonul prin intermediul postei romane.I-am dat adresa mea ,nr de tel tot..
Persoana respectiva mi-a trimis telefonul, a trecut 4 zile ,am fost la posta am ridicat coletul si cand am ajuns acasa am desfacut coletul si surpriza! in lok de iphone era un jaf de telefon care nu valora mai mult de 50 ron, cand am vazut l-am sunat pe individul respectiv si el mi-a spus ca a incurcat coletul, mi-a trimis coletul altcuiva (pretext), si eu ca fraieru l-am crezut si i-am sp ok iti tr coletul inapoi cu ramburs de 400 ron, el a fot deacord. il sun dupa aprox 4 zile si mi-a sp ca a ridicat coletul(deodata ce ridica coletul automat trebuia sa primesc si bani) dar azi cand m-am dus la posta sa-mi iau bani surpriza, m-am trezit cu coletul inapoi ..individul a refuzat sa-l mai ridice ,,deci el a ramas cu 400 ron akm (isi cumpara porc de craciun din bani mei :(( ) Intrebarea mea este pot depune plangere la politie ,se va rezolva cva ,imi voi recupera bani inapoi.. ast un raspuns MULTUMESC!
[Editat de moderator - pe forum nu este permisa postarea numelor persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme. De asemenea va rog faceti un efort si scrieti cat de corect puteti, fara prescurtari de messenger - sunteti pe forum juridic. Multumesc pentru intelegere]