Multumesc frumos pentru raspuns! Daca nu insist foarte mult: am nevoie de avocat pentru acest fapt, sau nu este nevoie? Exista cumva posibilitatea sa nu se acorde aceasta inlocuire si sa pierd posibilitatea achitarii acelei sume minime, apoi sa fiu obligata sa platesc 12000 sau 14000 lei?
Am primit un proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor pe societate, prin care suntem amendati pentru nedepunerea la termen a declaratiilor din luna septembrie 2012. Declaratiile au fost depuse in data de 27 oct 2012, am primit documentul lor de validare ca fiind totul in regula. Totusi pentru aceasta am primit o amenda de 14000 lei, iar pe verso se spune ca trebuie sa platim in max 48h suma de 600 lei. Sunand la Administratie pentru a ne lamuri ce este cu aceasta sanctionare ni s-a spus ca este amendare pentru intarziere si ca trebuie sa platim 6000 lei nu 600 lei, ca asa trebuie sa scrie pe verso hartiei. In conditiile acestea ce este de facut? In primul rand nu s-au perceput amenzi pana acum pentru 2 zile de intarziere, cum putem contesta aceasta amenda si daca platim doar cei 600 lei in 48h inseamna ca scapam de aceasta amenda? Va mu ltumesc anticipat pentru raspuns!