avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate lorisand

Activitate lorisand

Răspuns la discuția legea432/2006
dupa aproape un an s a sfirsit astfel:200 lei amenda de la procuratura,80 de lei cheltuieli judiciare,90 de zile suspendare permis de la politie(de fapt doar 11 .restul de 79 fiind plecat din tara /,test 13 din 15 la care am avut reale probleme sa ma accepte politistul din Timisoara,cu greu convingindul ca sintem in 2013 si nu in 2012 ,fara sa aduca nici cea mai mica dovada ca proprietarul a fost instiintat
si tin sa va multumesc ca ati fost singurul suflet exceptind sotia si fata care a vibrat la necazul meu
va pot spune situatia exacta care e destul de comica A fost radiata din circulatie conform legii 432 cu trimitere la nu stiu care lege dar nu ptr lipsa rca sau itp ci ptr ca certificatul de inmatriculare ar fi trebuit preschimbat inca din 2001 daca ar fi radiat o atunci as fi aflat deoarece proprietarul a plecat din tara abia in 2005 ca si pedeapsa in cel mai rau caz o amenda administrativa De ce 1000 de lei administrativ si nu 3000 sau 5000 contraventional? si sa nu ti spun cea facut comisara aia cu mine m a pus dracul sa i spun ca am sentimentul unei mingi in care statul a centrat si tot el a dat cu capul Tu emiti actele si tot tu ti le desfiintezi Toata lumea trebuie sa fie perfecta in opinia dinsei dindu mi exemplu cum isi pastreaxa ea toate actele si facturile in mape nu stiu daca din totdeauna tocmai ptr a fi cu toate in regula Sincer mi am spus doar in gind mi era frica ca imi si baga una daca mai deschid gura ca n as sta intr o tara in care trebuie sa fi perfect de frica sa nu te te faca cineva sau ceva Statul de exemplu Si cit mi am batut capul cu diferenta intre radiere si suspendare V as minti daca as spune ca si de asta n am stiut dar intrebindu l pe proprietar cu ani in urma si el neprimind nimic m am gindit ca ori am scapat ori nu se mai aplica Ma pot astepta la maximul pedepsei avind ca circumstanta agravanta nesimtirea cu care am circulat 12 ani in afara legii? asta avind in vedere dictonul cu necunoasterea legii?
faptul ca afirmi ca legea432/2006 te radiaza si nu suspenda este tot o greseala de forma?
nu cred ca poate exista proces penal incalcind o lege care ca si pedeapsa presupune contraventie Impresia pe care o am este ca aceasta lege nu e cunoscuta de cei care intocmesc dosare penale Nu ma deranjeaza nici cercetarea penala nici ridicarea permisului cit termenul incert de sfirsit al ei in timp Nu imi cistig existenta in tara si daca aici ma lasa rece daca conduc sau nu am scos doar o prelungire in aproape 4 luni cind sint dincolo ma afecteaza si nu stiu daca la vama ungurul nu va face referiri imposibil de reprodus pe hirtie cu privire la ce as putea face cu respectiva dovada in privinta buletinului e un paradox cind sint eu in tara nu e sotia cind e ea nu sint eu cind sintem amindoi plecati iar cind se intimpla sa fim amindoi in tara ori preferam sa ne dam singuri concediu ori sint in concediu lucratorii de la eliberari buletine Si va intreb nu mai sint tot eu cu acelasi cnp la o noua locatie ?Ce fac cei care au mai multe locuinte? La cit stau la noua locatie pot sa i spun linistit casa de vacanta Daca stai doar 4 luni pe an iti trebuie buletin si la casa de vacanta? Am apelat la d voastra in dorinta de a gasi o modalitate de recuperare a permisului retinut ptr o fapta care nu presupune asa ceva ptr ca asteptind sfirsitul cercetarii penale risc sa si piarda valabilitatea In incheiere va multumesc ptr timpul acordat si sper ptr intelegere
proprietarul din acte cu cel care o foloseste sint din aceeasi localitate ii despart citiva kilometri nu avea rost sa facem transcrierea avind in vedere costul operatiunii la noi motocicletele fiind considerate probabil obiecte de patrimoniu 300 marci motorul 150 transcrierea prin firma cu banii aia am mai luat o motocicleta la fel dar neinmatriculata ptr piese
imprumutul nu e interzis sint la fel de proprietar ca si ea in cota de 1la1 in cazul motocicletei sint deranjat de amatorismul cu care agentii fac egale notiuni diferite suspendare cu radiere dintr un condei din amendabil in puscariabil invocind in pv o lege432/2007 care nu exista principiul invocat de d voastra mai sus nu e valabil si ptr lucratorii din rutiera? iar legea 432/2006 nu pronunta nici unde cuvintul radiere Oare de ce?
situatia e cit se poate de reala si sa ti mai spun una la fel de reala am cumparat impreuna cu sotia o casa pe cea veche am vindut o actele sint facute pe numele ei deoarece doar ea avea cartea de identitate a mea fiind in torpedoul masinii am fost trecut ca si sot in acte cu drepturi egale alta casa alt buletin si surpriza nu mi pot face ci decit daca sotia completeaza o anexa nu mai stiu ce numar valabila doar in fata politistului ca e de acord sa ma ia in spatiu ia m propus sotiei un joc nu semna sa vad voi ramine fara buletin sau voi primi buletin fara adresa exista si anexe ptr primirea in pat a sotului de catre sotie valabile tot in prezenta lucratorului de politie sau nu? Ce se intimpla daca in urmatorii 10 ani cit va fi valabil noul ci se supara pe mine?Imi ascunde buletinul?
probabil ca au trimis instiintare adresei proprietarului dar proprietarului in nici un caz deoarece de multi ani s a mutat in italia Cum putea sa ia numarul daca moto era la 27 de km distanta la mine acasa si nu la sediul politiei locale deva unde am fost citat la 5 zile dupa comiterea faptei nici macar nu mi a cerut sa l predau si acuma tot pe motocicleta e E suspendata din martie 2007 si nu stiam nimic nu exista controale de rutina exista doar suspiciuni sau indicii cu privire la marfurile sau persoanele transportate si controale legale ptr opriri fara incalcari ale regilamentului rutier numarul cum poate fi exiparat sau nealocat cind e trecut si in talon si in cartea de identitate fara sa fie radiat au suspendat certificatul de numar nu stiu nimic probabil se suspenda si el
ieri ati avut alta parere ati fost de acord si cu dp si cu retinere permis Sa cred ca aceiasi minune se va intimpla si luni la politie?La intrebarile anterioare nici un raspuns?Cite amenzi pot primi ptr fapta mea?va mentionez cele de pina acum amenda lipsa talon avertisment lipsa rca dosar penal permis retinut pe baza legala inexistenta Am mai fost declarat vinovat si de un distins avocat din forum de ce? CEpot sa fac de ar trebui sa mi vind si bicicleta sintagma care nu mi apartine ca asemenea lucruri sa nu se mai intimple?CE ti se poate intimpla in acest oras daca vei face vre o greseala in trafic daca circulind regulamentar te alegi cu dosar penal si permis retinut ptr ca am uitat sa va spun ca agentii se aflau intr o masina dotata dupa standarde europene cu calculator si acces la baza de date a MI si cu toate astea m au oprit ca pe vremea lui Decebal motivul opririi fiind probabil un teribil secret de serviciu