avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Activitate Natalia1987

Activitate Natalia1987

Răspuns la discuția Ajutor! :) - divort in lipsa
Haideti sa nu amestecam lucrurile.Nu m-am casatorit la biserica si cum am mai spus,nu s-a consumat niciodata casatoria.Am intrat sa cer sfaturile unor avocati,nu unor preoti.
Nu mi s-a cerut sa o fac cu acordul lor.Poate avea el "pile" la primarie sau poate dupa 16 ani nu se mai cer semnaturile parintilor,habar n-am,d-voastra sa-mi spuneti.
Am gasit intr-un final o citatie.

Amânat
Solutie: Se impune amânarea cauzei pentru lipsa părţilor.
Încheiere
Solutie: S-a dispus suspendarea cauzie , faţă de lipsa nejustificată a părţilor.
Perimat
Solutie: Constata acţiunea perimată.

Deci sunt inca "maritata"!:stunned:
Multumesc...dar am intrat pe site,am gasit harta,am ales orasul,dar nu stiu unde sa caut.
Sa le iau pe rand...
Nu am pastrat citatiile pt ca n-am stiut ca or sa-mi fie de folos in vreun fel.
Nu sunt catolica,sunt ortodoxa.
"Daca vreti niste profiturile pentru a va desface casatoria, asa cum supun ati obtinut prin casatoria, nu cred ce vreun avocat decent sa va ajute."V-as recomanda sa va pastrati pt alte ocazii rautatile.Daca el a vazut asta ca pe o afacere,eu am vazut-o doar ca pe un ajutor neconditionat din partea mea,nu credeam ca o sa se ajunga aici.Exista cu siguranta vinovati,dar eu macar am o scuza,eram minora...si totusi m-am putut casatori fara semnatura parintilor,asta mi se pare interesant.
Nici nu stiu cu ce sa incep.In urma cu 8-9 ani m-am casatorit,a fost o casatorie care nu s-a consumat.Pe "sot" nu l-am vazut de atunci.A fost un "pact" intre noi sau mai bine spus,a profitat de naivitatea mea,eu fiind minora pe vremea aceea.
Am primit acum 2-3 ani cateva citatii,sa ma prezint la divort,dar procesul a avut loc in alt oras,orasul lui natal si nu m-am putut prezenta(nu cel in care ne-am casatorit).
Am cateva intrebari:
Divortul putea sa se desfasoare chiar daca nu m-am prezentat?
Cum aflu daca mai sunt sau nu casatorita?
Cui ma adresez daca nu stiu nimic despre "sot",decat numele si nu am nici macar certificatul de casatorie?:-/

Multumesc anticipat! :help: