Bună seara! În cazul în care am completat greșit formularul 168( menționez ca suntem căsătoriți și am trecut aceiași sumă din contract la amândoi, nu am împărțit-o) și au trecut cele 30 zile pt a face corectarea( de asemenea menționez că am fost la ghișeu pt rectificativa, dar mi s-a spus, țipând, că este prea târziu acum) , e posibil să ne pună să plătim dublu ? Noi vom depune declarația unică cu suma din contract împărțită pe jumătate, așa cum trebuia de fapt să scriu și în 168.
Bună seara! Ma numesc Botez și copilul meu împlinește anul viitor 6 ani pana la 31 august 2023. Din cauza pandemiei nu l-am dat la grădinița și nu aș dori să îl înscriu nici anul acesta. Voi putea să îl înscriu la clasa pregătitoare, va fi primit daca nu a frecventat grupa mare? Vă rog să mă ajutați cu un răspuns. Mulțumesc
Bună ziua! Eu si sotul dorim să trecem un apartament pe numele copilului dar acesta este minor. Cum putem proceda? Unul dintre noi trebuie să îl reprezinte? Aștept un răspuns. Mulțumesc
Să știți că aveți mare dreptate. Și la noi Este același lucru. Nu știe nimic. Joacă cum îi cântă un anumit proprietar. Dacă ați știi cate ilegalități sunt!
Sunt un simplu proprietar care a făcut o cerere și care a cerut Nr de înregistrare și ștampilă. Așa am aflat că nu se află la dânsul ci la un membru din comitet care folosește ștampila in numele acestuia . Eu am un act folosit de acea persoana. Deci ce e de făcut?
Mă confrunt cu o nouă situație. Unde trebuie să mă adresez dacă ștampila asociației nu se afla la președinte ci la o altă persoană din bloc? Care sunt pașii de urmat? Mulțumesc
Unde se poate reclama faptul că administratorul de bloc și nici comitetul nu vor să afișeze copii după atestatul și calificarea administratorului? Noi, proprietarii, avem dreptul să știm acest lucru?
Mă interesează cati proprietari trebuie să fie de acord, conform noii legi a asociației, pentru a se adopta o hotărâre: jumătate plus 1 sau două treimi? Dacă se face ședință doar cu proprietarii unei singure scări (pt că doar așa pot să facă anumite aranjamente) se consideră adunare generală? Aș aprecia daca ar putea să îmi răspundă cineva. Mulțumesc
Aș dori să știu cum este ales administratorul de bloc? Astăzi când am platit întreținerea am aflat că de la 1 februarie vom avea un nou administrator. Nu s-a ținut nici o ședință în acest sens. Nu e nevoie și de acordul proprietarilor? Unde se poate reclama acest fapt? Mulțumesc