avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate nykandra

Activitate nykandra

Buna ziua , sunt asistenta medicala si am platit cotizatia de membru la oamgmamr bucuresti pot cere decontarea acesteia la angajator? Am dreptul la decontare? Este obligat angajatorul sa deconteze cotizatia?
Răspuns la discuția dezbatere succesiune
Va multumesc mult pentru informatie !
D-asta si intreb daca se poate ataca actul acesta pe care il are si mi la aratat asa rapid a spus bun ai vazut gata nu mai ai ce zice de casa dar ala nu este ceva clar nu atat timp cat a fost facut fara notar dupa cum pare.
La cine ma pot adresa ptr contestare (ataca) actul?
Tocmai ca acum se dezbate o succesiune pana in prezent nu a fost facut nimic si ma gandeam si eu cum sa faca acte la casa daca acum practic incepe succesiunea ,nu este ''cusuta cu ata alba ''povestea cu casa si cu actul ala de intretinere plus certificat de mostenitor suplimentar cum spuneti dvs
Nu se intelege deoarece este scris la masina si este mult tus se descifreaza ff greu am citit printre randuri cateva chestii legate de constructie cate camere are casa ceva de genul plus ca actul nu este decat semnat dar stampilat parafat timbrat la notar nu are nici un criteriu si nu stiu ce sa cred despre autenticitatea actului
Buna ziua, bunicul meu a murit in 92 el a avut 2 copii : fica care a decedat in 95 si fiul in 2007, din partea ficei este o fica, din partea fiului este sotia si 2 fete . Bunicul avea o casa plus teren extravilan. Sotia ma chemat sa facem actele pentru pamant, dar de casa a spus ca acte (a avut contract de intretinere ) si acum zice ca are supliment de act . Am fost la primarie toate bune si frumoase pana aluat anexa 24 dupa a spus ca ma da in judecata .Eu acum cum procedez ?Se poate contesta in instanta actul de intrtinere si suplimentul de act De unde stiu ca ma va chema sau nu ?sau se duce la notar si ma exclude se poate face asa ceva? Va rog tare mult sa ma ajutati cu un sfat !
Un om in varsta de 58 de ani a fst pensionat de 18 ani de zile pe caz de boala la gradul II akum a fost la institutul de expertiza medicala si la dat la gradul III asta insemnand cu 4 ore de munca ,se poate sai scada pensia din cauza modificarii gradului ??Multumesc frumos!