avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Activitate danmihai65

Activitate danmihai65

Răspuns la discuția Conflict cu muzica foarte tare
Si imi vor spune ca este legal ceea ce face. Insa ultima intrebare ramane: din moment ce audiez cu claritate toate melodiile pe care le asculta nu inseamna ca aceasta persoana difuzeaza muzica? Are dreptul de a face acest lucru in lipsa unui acord scris din partea producatorilor in drept?
- daca o anumita persoana asculta aproape toata ziua muzica data la maximum exista vreo modalitate legala de a-l opri? Legea 61 ofera dreptul de a asculta muzica la intensitate maxima - fara limita de zgomot - cu excetia unor intervale orare destul de mici (22-8, 13-14). Exista o alta lege care are in vedere deranjarea locatarilor?

- daca o anumita persoana asculta muzica data la maximum in apartamentul personal, dar aceasta muzica este receptionata cu claritate in apartamentul de jos, de sus sau pe hol nu inseamna ca persoana respectiva difuzeaza muzica pe care o asculta? Daca persoana detine un CD cumparat legal ori asculta muzica de pe un canal legal al unui producator capata si dreptul de a o difuza in apartamentele inconjuratoare? Exista o incalcare a legii in acest sens?