avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate Iulia_LIA

Activitate Iulia_LIA

Răspuns la discuția Vanzare mansarda
sigur ca da am semnat un act vanzare cumparare am primit 15000 euro suma ramasa de 5oooeuro sa o primesc la semnatura finala cumparatorul semnand ca e de acord cu timpul de asteptare ptr definitivarea actelor timp mai andelungat deoarece actele sau facut ptr 20 de proprietari de mansarde nu am avut posibilitate de a finaliza actele individual pentru a nu depasi timpul mentionat an contract dar cumparatorul a fost de acord sa astepte finalizarea .Acum cu finalizarea actelor sa razgandit ca nu mai vrea apartamentul ca nu are cu ce sa ami achite diferenta de bani si sa l scot iarasi la vanzare sa i anapoiez 15000 euro nu stiu cum trebuie sa procedez pentru rezolvarea situatiei.La vanzare as putea scoate ap dar a fost utilizat an aceasta perioada de cumparator deci e degradat neangrijit si nu obtin pretul de 20000 euro avand in vedere ca piata imobiliara a scazut .Am discutat amiabil cu cumparatorul sa mi dea diferenta de bani apoi sa faca ea ce vrea.dar nu este de acord .Va multumesc astept un raspuns va rog.
detin o mansarda dar actele nu au fost definitivate din vina firmei care au construit o am vandut o cu acordul cumparatorului de a astepta documentatia acum doi ani jumatate care trebuia sa mi mai dea 5 000 euro.Sau definitizat actele dar cumparatorul sa razgandit vrea banii anapoi 15.000 euro si conditia sa l scot iarasi la vanzare pentru completarea sumei mi a zis ca nu mai are banii ba mai mult sa i restitui suma primita an antregime.Dar an aceasta perioada cumparatorul a folosit mansarda.Eu ca propietar vreau restul care mi se cuvine si de comun acord trebuie sa mi dea pentru achitare cumpararii si aceasta perioada cat a locuit si folosit locatia sa mi presteze chirie.Mansarda era noua anca nu am vizionat o pentru a constata gradul uzurii pentru ca an aceasta perioada au locuit acolo mai multe persoane chiar cumparatorul recunoaste astept un raspuns sa ma ajutati cu o solutie de a rezolva situatia multumiri