ca platesc pensie nu ma revolt este copilu meu dar de ce nu participa si mama lui la intretinerea lui e imediat dupa ce a obtinut pensia na mai lucrat si ma dus cu vorba ca a renuntat iar can copilu a facut majoratu an luna urmatoare a si parasit locuinta si atunci mia aratat si hotararea de divort
nepezentanduma la proces ca nam stiut copilu a fost dat mamei dar niciun moment copilu nu a plecat de langa mine eu lam intretinut la scoala unde plateam lunar 650/700ron plus ca mi se retine si acum 200ron din pensie ,copilu nu mai este mnor toti acesti ani mama lui nu mai lura si nici acuma nu lucreaza nu ma ajutat cu nici un leu cum este posibil ca tot mie sa mi se retina pensie alimentara bine acesti bani imi revin dar unde este contributia mamei legea spune parca trebuie in egala masura sa participam la cresterea si educarea lui va multumesc
eu am aflat ca sant divotat in lua august cant fosta sotie mia zis ( eu plec de acasa tu sti ca noi santem divotati de trei ani ea tot tinpul acesta a fost invatata sa ascunda tot acest tinp ea sa folosit mai departe de numele meu si a facut tot felu de cunparaturi contracte semnate cu nume fals ca ea a revenit la numele de fata ) tot din 2009 nu lucreaza eu am ramas sa ontretin si pe ea si copilul pe care eu il ador si am grije sa nui lipseasca nimic tot necesaru de care avea nevoie la scoala la sedinte peste tot numai eu am fost la proces am inteles ca a dus martori care de fapt pe mine nu ma cunosc ce am de facut ajutatima sa nu mai rada de mine asta a si afirmat ca ma lasa pe drumuri dupa 35 de ani de casnicie
hotarare eu nu am primit dupa ce a plecat deacasa mia trimis o copie (mentionez ca copilu a fost tot tinpul in grija mea si este si acuma ea dupa ce sa vazut cu pensia alimentara na mai lucrat a fot data afara)
datimi va rog o solutie am fost divortat fara sa stiu platesc pensie alimentara din urma copilu mi lam tinut singur la scoala fara contributie de la mama dar tot eu platesc si pensie alimentara ce fel de legi avem