avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate barbulory

Activitate barbulory

buna ziua!am si eu cam aceeasi problema care dupa cum bine am citit o cam au toate persoanele in situatia mea.ma aflu in a 8 a luna de sarcina,am dat angajatorului meu concediu medical de sarcina din prima zi de cand m.i s.a dat de la doctor asta fiind pe data de 5noiembrie si nici pana astazi 28 noiembrie eu nu mi.am primit banii.de precizat este ca eu am lucrat pana pe data de 3noiembrie,4 fiind duminica,dupa care pe 5 am luat prenatalul.abia pe data de 16noiembrie m.i s.a dat banii pe ce am lucrat pana pe 30octombrie,iar acum pe 15noiembrie urma sa ii iau pe ceilalti si nu i.am luat nici acum pe 28 ,am fost la ei la magazin si m.i s.a spus sa ma duc abia pe sambata 1decembrie.deci sa ma duc pe 1 dec sa vada daca se poate sa mi.i dea pe acei bani dupa 15 noiembrie.ca sa nu mai zic ca un medical in urma pana sa intru in prenatal,un medical de boala cod 01,am fost chemata asa cum pot la munca pt ca nu avea om si m.au bagat si in tura de noapte,pe motiv ca nu puteam comenta,ca eram la mana lor ca sa m,i se dea banii pe medicalele ce urmau,si dupa cum bine va spun nu am primit nici banii pe acel medical care eu de fapt am fost la munca,si nici acum nu scot banii de la ei desi ma plimb toata ziua dupa ei la magazinul unde am lucrat.intrebarea mea este le pot face o reclamatie,si unde,si daca aceasta pb are rezolvare si sa m.i se poata trimita de aici in colo banii prin posta fara sa mai am vreo legatura cu ei.pt ca, credeti.ma mi s.a scarbit sa ma milogesc la ei eu cu munca mea dupa 3 ani de zile in care am lucrat neincetat fara nici un medical,fara nici o nemotivata si fara nici un concediu de odihna in 3 ani de zile si nici platit macar.pt ca da.asa e la noi la firma nu se dau concedii sub nici o forma si nici nu se platesc.tocmai deaceea am apelat la dvs sa ma sfatuiti ce sa fac pt ca asa cum va spuneam m.i s.a luat sa ma plimb zi de zi dupa bani,eu pe munca si pe loialitatea mea timp de 3 ani de zile,fara nici un concediu decat acum ca am ramas insarcinata.va rog mult ajutati.ma cu un raspuns,va multumesc!