avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate xyzelis

Activitate xyzelis

Răspuns la discuția sant cercetat..pt cat timp?
multumesc pt.raspuns. Pai eu pe citatie sant anvinuit..si da erau un grup de...4 fete faptuitoare...una victima...problema e cat timp au la dispozitie,ca sa dea o solutionare? daca aveau probe..ma retineau...asa ? asteapta sa mai gaseasca? cat timp?
acum 6 luni am fost luat de acasa de un echipaj de la diicot...cu acuzatia de proxenetism,trafic de persoane...dupa 9 ore...am plecat de acolo cu o citatie pt...parchet. am foet si la parchet...mau tinut anca 9 ore...mi sa adus la cunostinta ca..sant cercetat penal pt..cele de mai sus...si ca...o sa ne mai antalnim... Acum...nu stiu ce sa zic..au trecut 6 luni.....ma simt an continuare,urmarit,nu cunosc procedurile..ce se poate antampala? la parchet au adus 4 fete prostituate..din oras pe care le cunosteam ..si datorita faptului ca sant taximetrist ,ele au spus adevarul,an sensul ca relatia mea cu ele...nu facea obiectul ..a ceva penal...miau mai fost prezentate niste interceptari...sms.si voce..ce nu erau ale mele..lucru recunoscut si de..fete. antrebare..: cat timp sa mai stau cu teama ca voi mai fi luat an baza cine stie ce probe..au mai descoperit? trebuie sa ajunga dosarul respectiv la..judecatorie? trebuie sa primesc ceva acasa? pot sa fac ceva...sau mai bn nimic? am prieteni taximetristi care au fost luati dupa strada sa spuna..tot despre mine...ami este frica sa am deaface..chiar si din prisma meseriei cu prostituate..sa nu ma inplice an ceva. Nu mi se pare normal..ca diicotul sa se comporte ca si cum vor ei sa fi vinovat de acuzatiile ce ti se aduc.
:sorry: