avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate andreea_chr

Activitate andreea_chr

am vazut si eu anuntul cu repartizarea grupelor...
gresesc eu sau au fost doar 20 locuri la procurori si nu 24:O ca in tabelul cu grupele? si 35 dee judecatori si nu 36?:O?? plus ca este o greseala in anuntul privind data cand se poate face cazarea....:O
Hristos a inviat! Am sunat si eu azi la inm la formare profesionala si mi s-a spus ca astazi se va posta o informare pe inm-lex.ro cu privire la modulele de pregatire-locatie,iperioade si alte detalii.
artax a scris:

14tea a scris:

si ce ai ales?

=====================================================================
giroc, e mai aproape de Cluj
in plus, modulul II oricum va fi la Bucuresti

cred ca imi scapa ceva.. de unde stii ca modulul II va fi la bucuresti?
ceva noutati???
neata! cunoaste cineva cum pot lua legatura cu locul 12 Filimon Elena? mesaj in privat, multumesc
alleexxa a scris:

Si eu as dori sa urmez cursurile la Bucuresti. Cand trebuie facute cererile la INM? Daca stiti mai multe despre acest aspect, va rog, mai spuneti. Multumesc!

si eu optez tot pentru bucuresti.
cum procedati cu chiria? incepand cu ce data incheiati contractul? cursurile vor fi oare in 2 module separat? adica noi vom plati chirie 2 luni degeaba? (fie ca sunt cursurile in bucuresti, fie la giroc)?
locul 19 ramane cu J Baia mare daca locul 1 alege J Tg Mures? sau ia si altceva in calcul?
cate surprize vor fi vineri......
ana, ai timp sa revizuiesti lista cu optiunile luand in considerare ultimile modificari exprimate pe forum?
LuliD, eu ti-as lasa locul pe care il vrei, nu e printre optiunile mele, insa sunt constienta ce inseamna sa te muti din nou. si eu am o mica familie- sot si un bebe de 1 an si 2 luni si din pacate trebuie sa ne mutam din bucuresti, vedem unde ne duce vantul vineri. iti doresc sa poti alege ceea ce vrei!
werde232005 a scris:

Locul 23 conform tabelului te mai sus... Optasem pentru J. Galaţi dar acum voi opta pentru P.Giurgiu. Definitiv. Sper ca nu am creat dezordine...

eu sunt pe 22 pe lista de pe forum si optasem pentru P alba iulia, abia acasa am vazut si eu ca ramane disponibil P Giurgiu/Gaesti.
sorin, esti in fata mea, deci nu pot decat sa iti accept decizia.
Daca te razgandesti Spirea-21 sau Popa Sorin-23, mi-ati schimba viata :))
ana_mc a scris:

Salutare tuturor! Eu am o propunere si anume: duminica , fiind toti la testarea psihologica sa ramanem toti dupa terminarea acesteia si sa facem o lista cu optiunile fiecaruia, in ordinea mediilor. Ce parere aveti?

si eu sunt de acord :)
av.lucianmihai a scris:

buna andreea
ai ceva noutati despre vreo suplimentare?
merci

c_m: pe ce pozitie esti?
nu stiu de ce la magistrati asistenti s-a suplimentat lista de posturi?

c_m: deja te-ai apucat de invatat?
nu e cam devreme?

eu nu stiu nimic de nicio suplimentare, doar ca cererile judecatoriilor giurgiu si deva parca au fost respinse.
eu zic ca nu e cazul sa va descurajati si sa va pregatiti pentru urmatorul examen. in toamna sigur vor fi locuri mai multe, nu stiu daca neaparat mai bune, dar oricum mai multe, avand in vedere modificarile legislative.
din experienta mea de invatat cu un copilas acasa, cred ca nu e deloc devreme sa te reapuci de invatat...deci, spor si multa bafta!