avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate dyanna

Activitate dyanna

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Aandreea_v a scris:

Voi dupa ce invatati la civil?

dl Boroi va scoate in ianuarie o carte pe NCC. pana atunci invatati cat mai bine penalul si procedura penala. e posibil ca in martie sa intre in vigoare si codul de proc civila. succes!
Examenul medical a durat aproximativ 4 ore. Recoltare sange, orl, psihiatrie, oftalmo, neuro, chirurgie si cardiologie. Peste tot se pun intrebari cu privire la unele boli daca le-ai avut sau nu, se face si o electrocardiograma si cam atat.
Succes
Salut.
Mi-am depus dosarul zilele trecute. Am avut o adeverinta de la primarie, de la biroul amenzi in care mi-au scris ca nu am avut amenzi contraventionale in perioada august 2008-august 2011. Doamna de la tribunal a fost f draguta si a sunat de fata cu mine la CSM si a intrebat iar cei de acolo i-au spus ca este suficienta adeverinta aia.
darainvincible a scris:

Cobori la metrou la Timpuri Noi (unde s-a dat si examenul de admitere) si de acolo mai intrebi, nu cred ca e mai departe de o statie de autobuz.

multumesc mult
Mare rugaminte, mareee. Imi poate cineva explica cum sa ajung la centrul de diagnostic unde se face exam medicala? ceva repere? Multumesc anticipat
multumim ffff mult pt. tabel!!!!
mihai face misto de noi...asteptam, asteptam...
85
felicitari tuturor si bafta in continuare!
ursuletz a scris:

Cand mai veniti cu rezultate noi, actualizati si "clasamentul". Deocamdata arata asa:

90-1, 86-4, 85-1, 84-2, 83-2, 82-1, 81-3, 80-5, 79-4, 78-4, 77-6, 76-3, 75-6, 74-4, 73-6, 72-7, 71-2, 70-4

inca un 82 si un 78
Salut! Stiti cumva daca s-a mai discutat despre modificarea legii privind organizarea concursului de admitere la inm de mai multe ori pe an? Merci. spor la invatat!