Dupa 40 ani tatal vrea sa si recunoască fiul ,el purtându i numele mamei in certificatul de naștere fiigurand fără tata . Părintii lui nu s-au căsătorit nici acum trăiesc de 40 de in concubinaj. Tatal lui vrea sa l recunoască ca fiu se mai poate face ceva după atâta vreme?
As dori sa stiu dacă o persoana , poate sa doneze partea lui de moștenire altei persoane ,dar ne având actele făcute pe proprietate. De ex. a decedat tatăl acum 22 ani si are la mana' doar un certificat de moștenire si a cela făcut după moartea mamei in care revine tatălui 1/4 si restul celor doi fii. Întrebare era dacă unu dintre fii poate sa doneze partea lui
Problema e ca persoana căruia vrea sa i doneze parte lui, nu i legal nici un fel de ruda cu moștenitorul . Este cam complicat, persoana respectiva este fiul moștenitorului dar nu i poarta numele si nu este in acte recunoscut ca fiind copilul lui. Ma gândeam si nu stiu dacă acum dupa 40 de ani se mai poate sa l recunoască ca fiu măcar legal poate asa va avea dreptul la moștenire.
problema e ca persoana căruia vrea sa i doneze parte lui, nu i legal nici un fel de ruda cu moștenitorul . Este cam complicat, persoana respectiva este fiul moștenitorului dar nu i poarta numele si nu este in acte recunoscut ca fiind copilul lui. Ma gândeam si nu stiu dacă acum dupa 40 de ani se mai poate sa l recunoască ca fiu măcar legal poate asa va avea dreptul la moștenire.
As dori sa stiu dacă o persoana , poate sa doneze partea lui de moștenire altei persoane ,dar ne având actele făcute pe proprietate. De ex. a decedat tatăl acum 22 ani si are la mana' doar un certificat de moștenire si a cela făcut după moartea mamei in care revine tatălui 1/4 si restul celor doi fii. Întrebare era dacă unu dintre fii poate sa doneze partea lui.
Tatal meu a decedat de curand si avea pensie de limita de varsta si mai lua si pensia de handicap. Am luat ajutorul de inmormantare de la casa pensilor 2170 Intrebarea mea este daca beneficiaza de ajutor de inmormantare si de la cei de unde lua pensia de handicap.