cand am fost la el i am lasat numarul de telefon scris,dar nu ne a sunat deloc..aveti idee cam cat poate sa coste sa sune acasa?si stiti cumva de unde pot face rost de contul lor de acolo sa ii pot depune bani?stiu ca ei au un cont comun al inchisori si trebuie doar sa ii pun pe numele lui si sa trec data nasterii..aveti idee de unde pot face rost de contul acestA?
Avocat are din oficiu,amica mea care se afla acolo,m a mintit ca se ocupa ea de toate,iar eu am avut incredere..dar din singura scrisoare pe care am primit o de la el,am aflat ca avocat are din oficiu,si in primele doua luni nu a fost deloc la el..nu stiu din februarie incoace,pentru ca nu am mai primit nicio veste de la el..dar avocatul din oficiu daca nu este platit cu siguranta nici interesul nu si l da..
buna seara..tot cautand pe net de ceva timp un ajutor..un indrumator,un sfat am dat peste site ul asta...fratele meu este in arest peventiv de aproximativ 4 luni intr-o inchisoare din germania numita Saarbrucken fiind acuzat de falsificare de plati.la inceputul lunii decembrie o amica m a anuntat ca iubitul ei impreuna cu fratele meu si ink un baiat au fost retinuti.Imediat dupa sarbatori am plecat sa vad face si ce s a intamplat cu el..am asteptat 3 sapt sa primesc aprobarea la vizita..si cand am reusit sa il vad..era intr o stare..greu de descris..cu mana pe inima va spun ca el nu a avut niciodata probleme cu legea,nu stiu cum s a ajuns aici..poate anturajul,poate nevoile..nu stiu..amica mea care m a anuntat ca ei au fost inchisi,m a asigurat ca se ocupa ea si avocati pt ei ,ea avand o situatie materiala mai buna..la inceputul lunii februarie am venit aks si de atunci nu mai stiu nimik de el..nu am mai primit nicio scrisoare,nicio veste nimik..si cel mai grav este ca de curand am aflat ca amica mea nu a luat avocat pentru niciunul dintre ei,si de fapt ea a fost cea care i a parat ,daca pot sa spun asa deoarece era suparata ca iubitul ei o parasise pentru alta..vrand sa ii faca lui rau i-a bagat si pe fratelemeu si ik un baiat..nu stiu ce sa fac,sa aflu ceva despre el..am sunat la inchisoare,dar nimeni nu imi spune nimik prin telefon..cu el nu pot sa vbesc la tel..nu stiu incotro sa o apuc..momentan nici situatia materiala nu imi permite sa plec din nou akolo sa vad ce face,cum este..imi este frik sa nu fii primit vreo condamnare si sa intre in depresie vazand ca nimeni nu se mai intereseaza de soarta lui..daca ma poate ajuta cineva ,daca stiti vreun avocat in germania ,care nu are un onorariu foarte mare,sau daca ma poate sfatuii cineva cum sa fac sa aflu ceva de el..va rog din suflet..