avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters27322

Activitate ContSters27322

Răspuns la discuția nu siu ce sa fac
Asa cum ati fost sfatuit mai sus faceti o cerere in care sa vi se precizeze daca indepliniti sau nu conditia, explicand in detaliu situatia dvs. Succes!
Răspuns la discuția nu siu ce sa fac
Lipsa cazierului judiciar NU echivaleaza cu lipsa antecedentelor penale, institutia reabilitarii nu sterge acele antecedente In cazul de fata, cu toata parerea de rau, nu cred ca indepliniti aceasta conditie, exact aceeasi problema au avut cei doi candidati respinsi la admiterea la INM, fiecare dintre avand o amenda penala incasata cu multi ani in urma pentru care erau reabilitati de mult timp.
Surprizele nu contenesc sa apara: pe langa cei 5 cinci respinsi la testul psihologic inca 2 persoane nu au indeplinit conditia de buna reputatie. Pe cele 7 locuri ramase libere vor veni urmatorii candidati de la 201 in jos. [ link extern ]
Bine, imi asum toate riscurile:))

Suntem chiar trei fete care am intrat cu 70:D Si nu am zis nimic rau de psiholog, am zis doar cum s-a desfasurat interviul
Ma refer la interviul in sine, ma intreba daca sunt intr-un fel sau altul pentru ca asa rezulta din test(nu mi-a zis ca asta rezulta dar mi-am recunoscut defectele printre cele enuntate de el), fara sa imi spuna nimic de bine. Oricum din cate stiu eu putem sa cerem interpretarea dar trebuie sa facem o cerere la CSM.
Ma numar printre cei care au intrat din prima la INM si pot sa spun ca la mine a fost foarte mult o chestiune de noroc. Am avut 70 la grila, nici acum nu stiu daca inainte sa se anuleze sau nu grila respectiva am avut 69 sau 70(nu am vrut sa ma uit pe barem, am plecat imediat dupa la tara, departe de orice sursa de informare). Noroc am avut si pentru faptul ca in dimineata examenului imi era foarte rau si am reusit sa prind un loc in metrou, noroc am avut si ca am reusit sa adorm, desi niciodata nu reusesc sa fac asta inainte de un examen important(m-a ajutat ce-i drept si faptul ca am fost la concertul Madonna cu o seara inainte si a fost extrem, dar extrem de obositor), noroc a fost si faptul ca am lucrat cu cateva zile inainte de examen grile din Voineag dintre care am recunoscut 2 cu aproximativ aceeasi formulare la examen. Noroc a fost ca desi am nimerit la comisia 1 am reusit sa iau nota mare desi impresia cu care am plecat de acolo a fost extrem de neplacuta. La psihologic am nimerit la acelasi psiholog care l-a picat pe Reli, si care la fel m-a desfiintat si mi-a scos in evidenta doar defecte. De ce eu am trecut si el nu? Spun asta pentru ca si eu il cunosc foarte bine pe Reli, am fost colegi de grupa si daca e cineva care nu merita sa i se intample asta cu siguranta el ar fi fost. Deci da, factorul aleatoriu joaca un rol mare in examenul asta, asa ca, nu fiti suparati daca nu ati reusit anul acesta, data viitoare cu siguranta veti avea mai mult noroc.
Motivul pentru care sunt picati anul acesta este pentru ca intre timp, un auditor de justitie admis anul trecut s-a sinucis. Asta s-a intamplat in aprilie anul acesta, a se vedea si rezultatele obtinute la testul psihologic pentru admiterea in magistratura(20 picati in prima instanta, 15 promovati la reexaminare).
Eu astazi am avut noroc si am scapat cam pe la 10 fara un sfert dar am mai avut colegi care au stat si pana la 12, important e sa te orientezi spre doctorii unde sunt cozile mai mici, la cardiologie-medicina interna se asteapta cel mai mult pentru ca mai sunt si pacienti obisnuiti ai clinicii.
Voi ce intelegeti prin "date rezultate din evidenta organelor judiciare" ? Altceva decat cazierul judiciar?