avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Activitate marinapopescu4443

Activitate marinapopescu4443

Răspuns la discuția Incalcare interdictie in Elvetia
Va multumesc mult ! Imi ramane numai sa astept si eventual sa mai sun odata saptamana viitoare la numarul de telefon care il am de la autoritatile de acolo. Poate pana atunci se termina si ancheta sau procesul.Multumesc,o seara frumoasa!
Pai din cate stiu eu avea 100 franci dar ma gandesc ca trebuie sa se finalizeze procesul pentru a putea suna. deja sunt 9 zile...Multumesc mult inca o data.
Am sunat ieri la autoritatile de acolo si mi s-a spus ca este retinut si ca inca nu i s-a dat nici o sentinta,dar ca vor trimite acasa o scrisoare cand se va finaliza procesul ca sa ne instiinteze. Sa inteleg ca nu va avea dreptul la un telefon? Stiti cumva cat ar dura sa ajunga o scrisoare de acolo pana in Romania? Multumesc mult
Multumesc mult!! Sper sa fie asa! O seara frumoasa!
Va multumesc sa dea Dumnezeu sa fie cum spuneti dumneavoastra.Dar in legatura cu interdictia credeti ca au pedepse mari privind incalcarea ei? Multumesc mult!
Da e diferit, de asta ma gandeam ca poate stiti cum e acolo,sunt sanse sa scape cu o pedeapsa mai mica?Sau macar sa sune cineva sa ne spuna informatii despre el? Avocat banuiesc ca ar trebui sa i se puna din oficiu.Multumesc!
Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in Elvetia si a fost prins conducand fara permis desi avea interdictie de 2 ani in aceasta tara. Interdictia a primit- o pentru furt din buzunare si o amenda neplatita.Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati sa- mi spuneti care ar fi pedeapsa pentru aceste fapte, pentru ca inca nu a sunat nimeni sa ne spuna cat trebuie sa stea acolo. Mentionez ca a trecut deja o saptamana de cand s-a intamplat acest lucru si noi am aflat de la fratele lui care era impreuna cu el cand s-a intamplat. De acolo nu am primit nici un telefon care sa ne anunte. Va avea drept macar la un telefon? Va multumesc mult! O seara frumoasa!