avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate catalina1234

Activitate catalina1234

Răspuns la discuția ce sa fac?
va multumesc frumos pentru raspuns. sper sa fie asa
Discuție ce sa fac?
am fost impreuna cu un tip timp de cateva luni. in aceste luni noi am tot iesit prin oras si am fost plecati si intr-o excursie. Excursia si-a platit-o fiecare, dar in timpul excursiei el mi-a dat bani sa imi cumpar diferite chestii... la momentul ala nu mi-a cerut nimic inapoi, dar acum dupa 2 ani isi vrea banii inapoi si ma ameninta ca ma da in judecata. Are sanse de castig? adica el mi i-a dat pentru ca a vrut nu i-am cerut eu nimic.
Răspuns la discuția exista ordin de restrictie?
toata treaba e ca el e foarte inluent in oras si nu as vrea sa am mai rau de suferit. mama mea m-a convins sa fac asta pentru ca ne-am speriat foarte tare. mie mi-e frica sa ies din casa. vreau sa-l tin departe de mine. atat
eu vreau doar sa nu mai intre pe proprietatea mea si atat. maine ma duc la politie sa vad ce solutie propun ei.
pai si ce o sa pateasca? chestia asta il va opri sa mai intre pe proprietatea mea?
fostul meu prieten ma tot hartuiste. vine la mine acasa intra in curte cu tot felul de pretexte azi chiar a intrat peste mine in casa mama lui. Am sunat la politie dar el plecase deja. politia mi-a zis sa ma prezint maine sa depun o plangere. este vreo sansa sa obtin un ordin sa nu mai intre nici el nici familia lui pe proprietatea mea?