am fost impreuna cu un tip timp de cateva luni. in aceste luni noi am tot iesit prin oras si am fost plecati si intr-o excursie. Excursia si-a platit-o fiecare, dar in timpul excursiei el mi-a dat bani sa imi cumpar diferite chestii... la momentul ala nu mi-a cerut nimic inapoi, dar acum dupa 2 ani isi vrea banii inapoi si ma ameninta ca ma da in judecata. Are sanse de castig? adica el mi i-a dat pentru ca a vrut nu i-am cerut eu nimic.
toata treaba e ca el e foarte inluent in oras si nu as vrea sa am mai rau de suferit. mama mea m-a convins sa fac asta pentru ca ne-am speriat foarte tare. mie mi-e frica sa ies din casa. vreau sa-l tin departe de mine. atat
fostul meu prieten ma tot hartuiste. vine la mine acasa intra in curte cu tot felul de pretexte azi chiar a intrat peste mine in casa mama lui. Am sunat la politie dar el plecase deja. politia mi-a zis sa ma prezint maine sa depun o plangere. este vreo sansa sa obtin un ordin sa nu mai intre nici el nici familia lui pe proprietatea mea?