avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1611 soluții astăzi
Forum Activitate 86Madalina81

Activitate 86Madalina81

Răspuns la discuția concedierea
doresc sa primesc solutii in ceea ce ma priveste.....daca este legal ceea ce ei imi fac
ca sa stiu daca inaintez in instanta sau nu....eu nu pot ramane fara indemnizatie sau fara acele 126 de zile neplatite....ce trebuie sa fac...si cum este legal sa fac atat eu cat si ei.
Răspuns la discuția concedierea
in perioada de lauzie,alapatre (tinp de 2 luni tot prenatal primesc)trebuie sa ma duc la somaj iar dupa aceea sa imi face dosar de postanatal timp de 2 ani?
Actele de dosarul de postnatal nu trebuie sa le iau tot de la locul de munca unde reiese ca am cotizat ultimele de 12 luni la stat(avand in vedere ca sunt angajata la acelasi loc de munca de 5 ani)
Răspuns la discuția concedierea
Buna !
Am contract pe perioada determinata pana pe data de 31 ianuarie dar sunt insarcinata in 6 luni ,iar eu trebuie sa intru in prenatal pe data de 20 ianuarie.Practic eu intru in prenatal din contract,restul prenatalului cine mi-l plateste pana nasc si dupa nastestere(126 zile) avand in vedere ca acel contract expira de drep si nu vor sa mi-l mai prelungeasca?
Si ce se intampla daca eu nu vreu sa semnez lichidarea ?.
Discuție concedierea
Buna ziua,as vrea sa stiu daca pot fi concediata daca sunt insarcinata si am un contract de munca pe perioada determinata care expira in ianuarie.
Va multumesc.