avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate s4a6s

Activitate s4a6s

Dublu multumesc!!!
Buna ziua,
Am doua pensii de 1005 lei (IN SISTEM PUBLIC) si respectiv de 873 lei (pensie MAPN), lunar. Va rog sa imi spuneti care este cuantumul lunar maxim ce mi se poate retine ca poprire de catre executorul judecatoresc, potrivit reglementarilor in vigoare prin raportare la cuantumul procentual dar si la salariul mediu net. Va multumesc!
De pe blogul av. Gh. Piperea aflam ca exista un nou grup contra acestei banci, la care, din pacate, nu se mai poate adera deoarece judecata la fond a avut loc deja. Solutia ce ni se recomanda este cea de a constitui un nou grup,Aviz celor interesati..
Interventie binevenita! Sa anuntam prin toate mijloacele, pe cat mai multi interesati! Cabinetele de avocati care iau la cunostinta de initiativa noastra sunt rugate sa isi aduca aportul pentru constituirea grupului.
Veniti cat mai multi!
Rugam pe toti membrii, moderatorii, avocatii,etc. sa ne sprijine.
Orice ajutor va fi salutar. Daca cineva ar putea sa contabilizeze incasarile realizate de banca prin abuz contra persoanelor fizice, este posibil ca suma totala sa depaseasca prejudiciile anchetate in prezent de DIICOT!
Buna ziua,
Doresc afiliere la un grup care promoveaza actiune in justitie contra Raiffeisen Bank Ro., avand ca obiect abuzuri ale bancii si incalcari clauze contractuale in derularea unui credit de nevoi personale. Solicit datele de contact ale avocatului.Multumesc.