avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Activitate fogomad

Activitate fogomad

Sotul meu este cetatean strain, locuim in prezent in strainatate si avem intentia de a ne stabili in romania; sotul meu ar putea incheia un contract de consultanta agronomica cu o societate romana? in ce conditii? este necesar sa infiintam o societate sau exista alte forme - legale, evident - de desfasurare a acestei activitati, in conditiile in care este singura sursa de venit lunar? Cum putem beneficia de profit? Societatea romana cu care avem intentia sa colaboram ne-a recomandat sa nu facem un contract de consultanta; nu mi s-a explicat de ce si nu am insistat sa cer explicatii, fiind la momentul respectiv o discutie de principiu; cu ce ii dezavantajeaza pe ei? si pe noi?
va multumesc
Suntem sot si sotie si avem intentia de a deschide un srl pe profit (nu pfa!!) al carui facturat lunar il cunoastem cu aproximatie - 3500 euro (datorita unui contract incheiat cu o alta societate). Am vrea sa stim sub ce forma putem beneficia lunar de acest facturat si in ce proportie, dat fiind faptul ca este singura sursa de venit.
Care sunt cheltuielile ce pot fi deduse: masina in leasing sau achizitionata, carburant, deplasari in tara si strainatate (bilete de avion, cazare, masa etc.), computer, consumabile pt birou, telefon etc.?
Pentru sediul social avem un contract de comodat cu o persoana, dat fiind ca locuinta noastra este inchiriata si evident proprietarul nu are nici o intentie sa inregistreze contractul de inchiriere. Deci nu cred ca avem posibilitatea de a deduce cheltuielile casei .........
Va multumesc