avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Activitate elvira_badea

Activitate elvira_badea

Răspuns la discuția victima soacrei
nu am nimic pe numele meu...doar chitante cum i-am trimis bani tot timpul
pot formula cumva o actiune din care sa cer instantei recunoasterea unui drept de creanta ca urmare a concubinajului notoriu? si daca da , imi puteti spune ce reglementare juridica in drept pot folosi? Va multumesc!

Editat de moderator simonete12-motiv pct.1.3 din Regulament
Discuție victima soacrei
Buna ziua! Sunt disperata si ajutorul Dvs. ar fi foarte apreciat. Am locuit cu un prieten intr-o casa construita de noi pe pamintul sau, timp de 5 ani si jumatate. Am avut aceiasi adresa de domiciliu. Am trait cu el in intelegere, dar din pacate el a murit intr-un accident de masina. La citeva zile dupa inmormintare, am fost data afara din casa , cu toate ca eu am cumparat tot ce se afla in aceea casa. Fostul meu prieten nu a lucrt niciodata, eu m lucrat in Spania si am trimis tot timpul bani acasa prin Western Union, Money Gramm si prin diferite persoane.Fostul meu prieten a fost si arestat si condamnat in aceasta perioada de 5 ani timp in care am convietuit impreuna. dataorita faptului ca atita timp cit a trait el, familia lui nu a fost de acord cu acesta relatie, dupa deces, am fost aruncata afara ca pe o cirpa. Va rog din suflet sa-mi spuneti ce actiune ar trebui sa fac impotriva familiei lui care m-a dat afara din casa si mi-a oprit toate bunurile mele cumparate de mine, inclusiv masina. nu mai am nici un ban si stau la mila surorii mele acum. Ce actiune ar trebui sa inaintez si sa nu fiu nevoita sa platesc taxe mari de timbru, caci sunt falita.Va rog sa ma ajutati!!!