avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate seresraluca

Activitate seresraluca

Răspuns la discuția Am ramas fara permis
ahhhh.... am inteles.... ma scuzati.... si va multumesc mult
Răspuns la discuția Am ramas fara permis
Aceasta cere o pot face din Zalau si sa o trimit (posta, email)...sau trebuie sa ma prezint la Bucuresti?
Intamplarea a fost astfel: In aprilie 2012 am dat examen C +CE categorii la permis si le-am luat .... Am zis ca nu imi scot permisul cu categoriile pana ce nu imi iau si examenul D.
In iulie 2012 am plecat cu un Vw transporter si o rulota la mare(e necesara cat E), doar ca nu mi-am scos dovada pt categorii, am crezut ca se inregistreaza automat. In drom spre casa (Zalau) pe centura Bucuresti m-a oprit un domn politist si m-a intrebat daca am categorii la permis pt ansamblul de autovehicule pe care il conduc, iar eu i-am explicat ca am, ca am dat examen etc.. iar el a verificat si nu era inregistrat. ok: mi-a luat permisul, mi s-a facut dosar penal.
Dupa o saptamana am mers inapoi la Bucuresti si le-am dus dovada. Domnul de la sectia respectiva a zis ca urmeaza sa trimita dosarul la procuratura si apoi imi se inceteaza urmarirea penala si o sa imi trimita permisul acasa..... au trecut 4 luni de atunci. Am sunat inapoi la sectia de politie respectiva si mi s-a spus ca dosarul s-a trimis la procuratura, doar ca nu stiu de ce dureaza atata....
Nici macar nu au vrut sa imi zica la ce procuratura sau ce procuror se ocupa de acest caz...... "Acestea sunt date confidentiale"
Ajutati-ma va rog, nu stiu ce sa fac. Am nevoie de permis.....