avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate germania

Activitate germania

Nu am nici o alta fapta nici in tara nici in strainatate, nu am cazier, este prima data , mi-e rusine de ceea ce am facut dar santem oameni ,cu totii gresim mai ales aici unde e stresul foarte mare.
Am platit amenda de 100e pe loc. Ce ar mai putea fi?

Nu stiu exact ce, dar politia nu a venit iar prejudiciu nu era de 100e ci de maxim 50e.
Ce poate sa urmeze?

Sa nu credeti ca am luat cine stie ce, cateva pachete de tigari 4 sau 5 si 3 ciocolate, nu leptopuri sau mai stiu eu ce de valoare dar asta e tot furt se cheama.

Editat de moderator simonette12-motiv pct.1.3 din Regulament

Am platit a amenda de 100e in magazin am o chitanta pe acei bani dar nu a venit politia in schimb mi_au venit neste harti acasa trimise de pol dar nu specifica ca as mai avea ceva de plata.
Va multumesc.
Nu a fost intocmit nici un document decat acea chitanta de 100e pe care am platit-o pe loc, nu a venit politia si nu mi s-a luat nici o declaratie.Au fost doar angajatii din magazin zisi badiguarzi.

Editat de moderator simonette12-motiv pct.1.3. din Regulament

in urma cu o luna de zile am luat dintr un magazin din Germania ceva pana in 50e am fost prinsa si am fost pusa sa platesc o amenda de 100e pe loc am platit amenda si dupa 2 saptamani am primit prin posta niste harti de la pol nu prea stiu ce sant dar ce se poate intampla odata ce am platit amenda .Va rog din inima sa mi raspundeti urgent