am un contract cu o firma pentru montarea tiglei pe un acoperis eu fiind contractorul general le-am platit toate produsele conform facturii emise de ei si a contractului pe care il avem iar ei trebuiau sa imi livreze materialele in santier in termen de 18 lzile si sa termine de montat tigla in 31 de zile lucratoare. eu am platit materialele integral inca din data de 12 septembrie 2012 si nu am primit materialele decit aproximativ 15% din ele pana in prezent iar din totalul lucrarilor ce trebuiau efectuate au facut aproximativ 30% manopera ce a fost platita . va rog sa ma ajutati cu un model de notificare somatie sau cu ce altceva as putea sa le trimit pentru ai putea determina , speria sa execute lucrarea mai repede deoarece am aflat intre timp ca banii pentru materiale pe care eu i-am dat i-au folosit in scopuri personale si nu au cumparat materialele de la furnizor . au depasit toate termenele pe care le avem in contract si nu stiu cum sa le trimit o somatie sau o notificare deoarece in contrcat avem clauze si penalitati pentru neindeplinirea clauzelor contractuale si a obligatiilor ce revin din acest contract .eu i-am crezut pe cuvint pentru ca mi-au spus ca tigla pentru casa respectiva fiind o casa de patrimoniu veche de 100 de ani vine numai pe comanda speciala si trebuie platita in avans in intregime iar eu am platit totul in avans si acum ma rog de ei sa aduca tigla si sa o monteze pe casa prin ce metoda juridica pot sa ii oblig sa-si indeplineasca obligatiile din contract . va rog sa ma ajutatii eu sunt o firma mica foarte serioasa si nu am mai patit pana acum asa ceva . aresa mea de mail este [editat] si telefonul meu este [editat] daca aveti nevoie de mai multe detalii va multumesc anticipat
[editat - este interzisa postarea in forum a datelor de contact. Va multumim pentru intelegere]
am un contract cu o firma pentru montarea tiglei pe un acoperis eu fiind contractorul general le-am platit toate produsele conform facturii emise de ei si a contractului pe care il avem iar ei trebuiau sa imi livreze materialele in santier in termen de 18 lzile si sa termine de montat tigla in 31 de zile lucratoare. eu am platit materialele integral inca din data de 12 septembrie 2012 si nu am primit materialele decit aproximativ 15% din ele pana in prezent iar din totalul lucrarilor ce trebuiau efectuate au facut aproximativ 30% manopera ce a fost platita . va rog sa ma ajutati cu un model de notificare somatie sau cu ce altceva as putea sa le trimit pentru ai putea determina , speria sa execute lucrarea mai repede deoarece am aflat intre timp ca banii pentru materiale pe care eu i-am dat i-au folosit in scopuri personale si nu au cumparat materialele de la furnizor . au depasit toate termenele pe care le avem in contract si nu stiu cum sa le trimit o somatie sau o notificare deoarece in contrcat avem clauze si penalitati pentru neindeplinirea clauzelor contractuale si a obligatiilor ce revin din acest contract .eu i-am crezut pe cuvint pentru ca mi-au spus ca tigla pentru casa respectiva fiind o casa de patrimoniu veche de 100 de ani vine numai pe comanda speciala si trebuie platita in avans in intregime iar eu am platit totul in avans si acum ma rog de ei sa aduca tigla si sa o monteze pe casa prin ce metoda juridica pot sa ii oblig sa-si indeplineasca obligatiile din contract . va rog sa ma ajutatii eu sunt o firma mica foarte serioasa si nu am mai patit pana acum asa ceva . aresa mea de mail este dr.buildings @ yahoo.com [editat numarul de telefon] daca aveti nevoie de mai multe detalii va multumesc anticipat