avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Activitate alex004

Activitate alex004

Răspuns la discuția acuzatii furt fara probe
in bucuresti au disparut,nu au fost nici camere,nici martori ca am sustras portocalele,drept dovada ca sunt inca liber in ciuda faptului ca am dat declaratia la inceputul lunii decembrie,dupa care a fost chemat x din nou si trebuia sa faca schimbe declaratia ca nu le are de la mine,si politia sa fac confruntare,dar x nu a mai schimbat declaratia.
Răspuns la discuția acuzatii furt fara probe
politia stie ca portocalele pe care le-a primit x sunt furate deoarece a fost prins in fapt cineva care ii dadea si el la randul lui portocale lui x,iar x a spus apoi ca unele din portocalele pe care le avea acasa sunt de la mine,,dar ca nu stie cum am ajuns eu in posesia lor....i-am dat portocalele unui prieten de-al lui x,sa-i spunem y,iar apoi m-am intalnit cu x si mi-a dat banii pe ele.....si x si y au declarat asta la politie.....acum politistii nu au dovezi ca eu am sustras portocalele de acolo si i le-am dat lui x,le puteam cumpara din piata si apoi sa i le dau lui x,ma pot trimite in parchet doar pe baza declaratiei lui x si y sau le trebuie dovezi certe ca eu le-am sustras?
buna ziua,am si eu o problema care nu imi da liniste.
un om sustine ca i-am adus eu niste ''portocale'' sa zicem,pe care i le-am lasat unui prieten de-al lui,iar apoi el m-am intalnit si cu el sa imi dea banii.portocalele provin dintr-un furt.politia nu are nimic impotriva mea decat declaratia lui ca mi-a dat banii si a prietenului lui ca a primit portocalele de la mine.politia incearca sa ma faca sa spun ca am furat eu portocalele si ca i le-am vandut.ce pot sa patesc avand in vedere ca nu sunt probe impotriva mea,ci doar declaratiile celor 2?mentionez ca cei 2 au declarat ca nu stiu de provenienta portocalelor,si anume ca sunt furate,va mulstumesc anticipat