in bucuresti au disparut,nu au fost nici camere,nici martori ca am sustras portocalele,drept dovada ca sunt inca liber in ciuda faptului ca am dat declaratia la inceputul lunii decembrie,dupa care a fost chemat x din nou si trebuia sa faca schimbe declaratia ca nu le are de la mine,si politia sa fac confruntare,dar x nu a mai schimbat declaratia.
politia stie ca portocalele pe care le-a primit x sunt furate deoarece a fost prins in fapt cineva care ii dadea si el la randul lui portocale lui x,iar x a spus apoi ca unele din portocalele pe care le avea acasa sunt de la mine,,dar ca nu stie cum am ajuns eu in posesia lor....i-am dat portocalele unui prieten de-al lui x,sa-i spunem y,iar apoi m-am intalnit cu x si mi-a dat banii pe ele.....si x si y au declarat asta la politie.....acum politistii nu au dovezi ca eu am sustras portocalele de acolo si i le-am dat lui x,le puteam cumpara din piata si apoi sa i le dau lui x,ma pot trimite in parchet doar pe baza declaratiei lui x si y sau le trebuie dovezi certe ca eu le-am sustras?
buna ziua,am si eu o problema care nu imi da liniste.
un om sustine ca i-am adus eu niste ''portocale'' sa zicem,pe care i le-am lasat unui prieten de-al lui,iar apoi el m-am intalnit si cu el sa imi dea banii.portocalele provin dintr-un furt.politia nu are nimic impotriva mea decat declaratia lui ca mi-a dat banii si a prietenului lui ca a primit portocalele de la mine.politia incearca sa ma faca sa spun ca am furat eu portocalele si ca i le-am vandut.ce pot sa patesc avand in vedere ca nu sunt probe impotriva mea,ci doar declaratiile celor 2?mentionez ca cei 2 au declarat ca nu stiu de provenienta portocalelor,si anume ca sunt furate,va mulstumesc anticipat