avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Activitate petrica71

Activitate petrica71

Răspuns la discuția Buna - hotararea 6724
pai avem doi copii si si nu stiam ce in seamna ca cererea se admite in parte si hotararea 6724
as dori sa stiu ce in seamna hotararea 6724
nu casa am facuto si am scos bani din banca si este pe numele meeu
atunci ar trebui si rata de 800 sa se in parta in mod egal
pai si daca a parasit copii si locuinta ea tot are drept
vreau sa stiu daca doamna adica fosta sotite ce drept mai are daca ea a parasit caminul conjugal si copii mai are vreun drept la partajarea bunurilor
nu sa termint primul proces doamna a deschis alt proces nu eu eu nu am pierdut nici un proces din contra copii au decis sa ramana la mine dar inca nu sa pronuntat hotararea judecatoreasca din cauza anchetei sociale care trebuia facuta la domiciliul doamnei unde are un spatiu de 20 m p si nici un venit si de acecia sa tot amanat
dar nu este un an si doar o luna de cand ia interogat pe copii

daca copii au fost interogati o data de judecator de ce ii mai poarta in tribunal alt judecator si copii au decis sa ramana la mine asa sant legile in romania sa poarte doi copii prin tribunal de ce nu se tine cont de decizia lor
da copii au fost introgati de judecator si sa luat o hotarare nedreapta in privina decijilocr ce lea spus copii ei au decis sa ramana cu tata adica cu mine si nu inteleg de ce nu ia in considerare decizia lor dorinta lor da dar mama lor nu ia cautat un an de zile si dupa aceia vine si isi doreste copii cred ca in romania nu sant facute legile bune pt mamele ce isi parasesc copii
am si eu o intrebare sant in divort si copii sant la mine de mai bine de un an si ei nu doresc sa vb cu mama lor si sa stea la ea este vreo lege care poate sa ii ia cu forta ei au 11 si 16 ani si au decis sa ramana cu mine oare poate schinba un judecator decizia copiilor