Din pacate, nici macar nu o cunosc pe Doamna!
Am incercat sa vorbesc, am pastrat un ton civilizat, i-am explicat ca eu nu am mai fost in localitatea respectiva de 12 ani si ca acum locuiesc in strainatate si ca am familie si copii... dar a fost mai rau! Habar n-am... Nu pot sa imi dau seama.. Imi pare rau ca nu pot da mesajele Doamnei.... E ceva ce nu imi imaginam ca poate exista!
Buna ziua, Imi cer scuze pentru majuscule, nu a fost cu nicio intentie, doar ca eu am probleme de vedere si vad mai bine majusculele.
Multumesc pentru sfat!
Cu deosebita stima,
Claudia Nastase
Nu vreau decat sa ma lase in pace, nu am ce daune sa ii cer... Nu vreau de la aceasta persoana decat sa ma lase in pace.
Eu nu ii fac nimic, dar a sunat la mine la serviciu, a zis ca ii distrug eu familia, a sunat la sefii sotului meu... S-a interesat de noi, de unde lucram, ce facem... Iar eu tot ce am facut a fost sa dau un mail cu " Multumesc"! Asta a fost tot! Trebuie facut ceva sa fie oprita! Noi nu lucram in tara si putem avea probleme aici la serviciu din cauza a ceea ce face!
I-am explicat ca noi nu stam in tara, nu avem de gand sa mai ajungem in acel orasel unde am crescut eu pentru ca nu ne mai leaga nimic, ca nu am fost acolo de 12 ani si nici nu mai ajungem curand... Nici nu mai stiu ce nu am explicat, dar ... parca a innebunit!
BUNA ZIUA, CAND AVEAM 14 ANI AM CUNOSCUT O PERSOANA CARE, TOTAL DEZINTERESAT, M-A AJUTAT IN VIATA. MI-A DAT SFATURILE POTRIVITE, M-A SPRIJINIT, MI-A FOST UN MENTOR. EU AM PLECAT DIN TARA, M-AM CASATORIT, IAR ACUM, DUPA 25 DE ANI, CHIAR AM VRUT SA II MULTUMESC PENTRU CE SUNT ASTAZI. AM TRIMIS UN E-MAIL DE MULTUMIRE, DAR AM PRIMIT UN MAIL DE LA O DOAMNA CARE SPUNE CA E SOTIA D-LUI SI CARE MA INJURA, MA DISCREDITEAZA, MA CALOMNIAZA... IAR EU CHIAR NU AM AVUT NICIO TREABA CU PERSOANA RESPECTIVA! MI-A FOST UN PARINTE, ASA CUM NU MI-AU FOST PARINTII MEI. VROIAM SA FUG DE ACASA DIN CAUZA BATAILOR, VROIAM SA FAC MULTE TAMPENII CA SA SCAP DE COSMARUL IN CARE TRAIAM, IAR D-LUI M-A INVATAT CE E BINE SI CE NU. ATAT! DATORITA D-LUI MI-AM VAZUT DE VIATA MEA, AM FACUT 2 FACULTATI, AM O FAMILIE FRUMOASA... CE ESTE RAU IN A SPUNE " MULTUMESC"? PUR SI SIMPLU IMI FACEAM INTR-O SEARA ANALIZA VIETII SI MI-AM DAT SEAMA CA NU I-AM ZIS NICIODATA ACESTUI OM CA II MULTUMESC.
DAR PRIMESC ZECI DE MAILURI DE LA PERSOANA CARE SPUNE CA E SOTIA D-LUI SI MA FACE IN TOATE FELURILE, MA AMENINTA, MA INJURA, MA BLESTEAMA... TOT CE VREAU ESTE SA INCETEZE!
CUM SA FAC ACEST LUCRU?
AM PASTRAT E-MAILURILE DREPT DOVADA.
MULTUMESC