avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate allsatans

Activitate allsatans

buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: la mine acasa unde locuiesc cu chirie am primit un prieten sa doarma o noapte. el a venit cu bunuri de valoare in bagaje, printre care inclusiv o tableta iPad noua, pe care a primit-o cadou de craciun,
A doua zi de dimineata in timp ce el dormea eu am complotat impreuna cu o prietena de a mea sa vina sa ma viziteze si sa ii fure tableta, totul a decurs conform planului, ea a venit, a sustras tableta si a plecat cu ea.
Apoi la o ora diferenta a venit la mine un alt prieten si in acest moment pagubitul a realizat disparitia tabletei si a iesit din casa. cat timp a fost el plecat, fata cu care sunt complice m-a sunat sa imi spuna ca a plecat cu tableta pornita si fiindu-i frica de sistemul de localizare GPS a vrut sa o arunce dupa ce a reusit sa o inchida. eu am zis sa nu o arunce si sa se intalneasca cu prietenul meu care a venit in vizita la mine dupa ea sa ii inmaneze lui tableta. asta se intampla pe 30 dec, 2012.
in data de 5 ianuarie 2013 am fost luat de acasa de catre 2 ofiter si condus la sectie pentru a da declaratie, m-au batut pana am recunoscut ca eu am pus-0 pe fata sa o fure si pana m-au facut sa o sun sa ma intalnesc cu ea sa o prinda si pe ea.
pagubitul, adica prietenul pe care l-am cazat o noapte initial, proprietarul de drept al tabletei, spune ca isi va retrage plangerea daca ii este revendicat prejudiciul. problema este ca tableta este de negasit. dupa ce a sustras-o fata respectiva, ea sustine ca i-a inmanat-o celuilalt prieten al meu, dar el zice ca nu s-au intalnit la locul si ora stabilita,.
va rog sa ma credeti ca sunt sincer si cred ca v-am spus toate detaliile, ideea este ca maine de dimineata trebuie sa fim toti 3 la ora 8 am sa inapoiem tableta pentru a inchide cazul si plangerea se retrage. tableta insa este de negasit, fata zice ca i-a dat-0 lui, prietenului meu, iar el zice ca nu s-au intalnit. nu stiu ce sa fac, sunt recidivist, am sentinta cu suspendare 5 ani ptr ca am crescut iarba - cannabis- in casa in anul 2010.
va rog din suflet sa ma sfatuiti ce sa fac maine pentru ca nu cred ca nici unul nu va inapoia tableta, si nu stiu pe cine sa cred, la cine e, cred ca va dati seama ca sunt sincer si disperat. va multumesc anticipat si va rog din suflet sa imi raspundeti, sa merg cu avocat ... ce sa fac???