avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Activitate CGM74

Activitate CGM74

Va rog sa-mi explicati cum adica?Primul copil nascut ìn 02111997,al doilea 0312001,al treilea 2792002.Dar nu este posibil sa o faca numai tatal biologic? Multumiri anticipate.
Va multumesc ptr.raspuns.Aveti idee cìt timp ar dura pìna la finalizare?Ce posibilitati am avea ptr.deschiderea acestei actiuni avìnd ìn vedere ca noi (tatal biologic,eu si copii ) suntem rezidenti ìn ITALIA ?
Dupa 10 luni de casnicie,din motive ìntemeiate,n-am separat ìn fapt,actiunea de divort a fost solicitata de catre mine dupa circa zece ani dupa (anul 2007).ìn acest timp,(pìna ìn prezent) au rezultat trei copii dintr-o relatie extraconjugala.La acel timp (nasterea copiilor),eu rezultam,dupa documente casatorita cu fostul sot si nu afost posibil de ìnregistrare copii cu numele tatalui biologic ìn ciuda eforturilor facute,sperìnd totusi ca o data cu divortul se rezolva de la sine si aceasta problema,dar m-am ìnselat.ìn anul 2008 s-a terminat procesul cu hotarìrea judecatoreasca definitiva si irevocabila ìn care se dispune desfacerea casatorii ,ìncredintarea copiilor (mie),revenirea mea la numele avut anterior casatorii,dar despre numele copiilor nimic specificat.Va rog ìndrumati-ma ce trebuie sa fac avìnd ìn vedere ca si tatal biologic al copiilor ìsi doreste ca copii lui sa-i poarte numele.E posibil sa-mi fie de folos Noul Cod de Procedura Civila? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile primite.