stie cineva cum sa fac sa scap cat mai usor? avand in vedere ca ei nu m-au prins conducand ci m-au luat de acasa pentru testul de alcoolemie? pot miza pe lucrul asta?
sau pe vreo greseala de-a lor?
va rooog ajutati-ma cu o idee!
trebuie sa existe vreo portita undeva.
buna ziua.as vrea sa cer si eu niste lamuriri va rog. in data de 23.12.2012 am consumat o cantitate de alcool (4 beri si ceva) in decurs de 5 ore.adica de la 14:30 pana pe la 19, cand am fost rugat de maica-mea sa o transport pana la gara din localitate.pe drum insa l-am atins pe un individ cu oglinda pe mana, fara a-i provoca acestuia vreun fel de leziune.tipul, imediat a pus mana pe telefon si a sunat la 112 zicand ca sunt beat si am dat cu masina peste el si i-am rupt mana. bineanteles ca eu am oprit imediat dupa ce l-am atins si l-am intrebat daca are ceva.nu avea absolut nimic, si atunci vazand ca a dat telefon la politie m-am speriat si am plecat acasa #-o .la vreo o jumatate de ora a aparut si politia,m-a dus la sectia de politie si am suflat in etilotest avand o concentratie de alcool in aerul expirat de 0,42, apoi m-au dus dupa circa o ora la spital pentru recoltare de sange. mi-au luat 2 probe de sange la diferenta de o ora. acum as vrea sa va intreb: ce ar putea sa imi iasa la sange? ce as putea pati? cum sa procedez sau ce trebuie sa fac sa imi usurez situatia? mentionez ca individul a renuntat la acuzatii si nu mai are nici un fel de pretentii. cu el am rezolvat.restul?