avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate sebyaft

Activitate sebyaft

Buna seara!
Chiar nu ma poate ajuta nimeni in aceasta problema???
Este vorba despre un proces de evitare a taxei auto pe care l-am castigat....si as vrea sa stiu in ce masura as mai putea solicita cheltuieli de judecata...nu am solicitat initial pt a nu ma intinde mult cu procesul (la indicatiile avocatului), astfel tot procesul a durat doar 2 luni + 1 luna pana mi-a venit hotararea.

Si as vrea sa mai stiu daca as mai putea inmatricula masina in Timisoara pe baza hotararii judecatoresti obtinuta la Tribunalul Vaslui, in conditiile in care intre timp am fost nevoit sa-mi schimb buletinul pe Timisoara. Inainte am avut buletinul pe Vaslui, si am chemat in judecata prefectura Vaslui, serviciul inmatriculari auto.

Va rog mult sa ma ajutati cat se poate in aceastra problema, orice minim ajutor imi este de mare nevoie avand in vedere speranta in primirea unui ajutor cand fiecare utilizator acceseaza acest forum!

Va multumesc!
@ milikka

Deci de aici sa inteleg ca trebuie depus si contractul cu avocatul, si nu o sa fie nici o problema daca pe contract este trecut 500 RON si am platit avocatului 1200 RON si mi-a fost eliberata chitanta?
Pt toata suma mi-a fost eliberata o singura chitanta de 1200 RON, la sfarsitul procesului dupa ce s-a dat sentinta...avocatul a vrut sa-i platesc onorariul abia cand a primit hotararea, si din aceasta cauza mi-a fost eliberata o singura chitanta de 1200 RON la sfarsitul procesului.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie referitoare la recupererea cheltuielilor de judecata pe cale separata.

Doresc sa cer cheltuieli de judecata pe cale separata, in urma unui proces pe care l-am castigat dar nu am cerut cheltuieli de judecata in cadrul procesulu. As dori sa stiu daca am nevoie sa depun la dosar si contractul de reprezentanta cu avocatul, sau doar chitanta???
Si as dori sa stiu, in cazul in care pe contract scrie 500 RON, iar chitanta este pe 1200 RON, acest lucru reprezinta o problema in acordarea intregii sume de 1200 RON???

Va multumesc pentru ajutor!