Mai am o intrebare, au trecut deja peste 10 zile si administratorul tot nu mi-a raspuns la contestatie, nici in scris nici oral, ce mai pot face?
Trebuie sa depun o contestatie si la primarie?..exista cumva vreun departament acolo ce se ocupa cu astfel de probleme...sau trebuie sa ma duc direct la instanta de judecata?
Astazi am depus contestatia la administratie, m-am incadrat in termen, iar acum astept sa imi raspunda, banuiesc ca exista un termen legal in care ar trebui sa primesc raspunsul.
Administratorul a confirmat ca T-ul este parte comuna, insa citez " apa curgea spre dvs, deci dvs trebuie sa platiti".
Acum aproximativ o luna in blocul meu a fost o avarie produsa de o fisura la T-ul de la teava de apa calda, aflata in perete. Am fost anuntata de administrator ca apa a ajuns de la etajul 9 pana la etajul 7 si ca nu se stie cu exactitate unde este avaria. Administratorul a chemat o echipa de instalatori care au inceput sa sparga de la etajul 7 in sus (desi era evident ca problema era la un etaj superior, respectiv 9 sau 10) . Cand a ajuns cu sparturile la mine, adica la etajul 10 unul din instalatori a constatat ca T-ul de la teava de apa calda era fisurat si in consecinta l-a inlocuit.
Am intrebat instalatorul si mi s-a spus ca T-ul face parte din partile comune ale blocului, dar citez " daca administratorul vrea va baga dvs cheltuiala). Avand in vedere ca nu am primit niciun telefon am considerat ca administratorul a actionat conform legii ai a introdus cheltuiala in fondul de reparatii al blocului.
Astazi am descoperit ca la intretinere mi s-au afisat 1500 de lei in plus, ( evident constul intreg al reparatiei). Am cautat in mai multe legi insa nu am gasit exact legea in care T-ul este inclus in partile comune ale blocului.
As dori daca puteti sa ma sfatuiti cum sa procedez, sau daca stiti cumva in ce lege este prevazut acest lucru. Multumesc mult!