avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate alex-alex

Activitate alex-alex

Răspuns la discuția Amenda rovinieta in lipsa
Din procesul verbal reiese ca eu am refuzat sa semnez, ceea ce e complet FALS! Adica cum sa refuza daca eu nu am fost oprit de catre echipaj?
Răspuns la discuția Amenda rovinieta in lipsa
Din masina Politiei Rutiere? Si politia rutiera are dreptul ?
Exista posibilitatea de a castiga procesul din moment ce CNP-ul martorului e doar din 11 cifre?
Salutare!
Am si eu o problema, in seara asta a venit un nene politist la mine la usa sa-mi aduca un proces verbal. In prima faza am crezut ca am luat un radar, dar spre mirarea mea, nu. Procesul verbal e despre o amenda pt lipsa rovinieta! Mi-a spus ca am refuzat sa semnez, dar cum naiba sa semnez din moment ce nimeni nu m-a oprit. Pe proces scrie: Contravenientul |_| refuza/ |_| nu poate sa semneze procesul, si e o linie trasa deasupra cuvantului refuza(cred ca din cauza indigoului e deasupra ci nu peste cuvant, sau sub). La martor asisten scrie un nume si CNP, dar CNP-ul fiind format doar din 11 cifre, nu 13 cum trebuie sa fie. La alte mentiuni scrie: Procesul verbal sa (ca deh, e politai) incheiat in lipsa... si mai departe am pus puncte puncte, deoarece nu mai inteleg ce scrie.

Acum intreb ce as putea face? adica exista posibilitatea sa fiu amendat fara sa ma opreasca, sa scrie ca am refuzat, cand eu defapt nici nu am fost oprit?

Multumesc!