Am reusit sa aflu de la sotia acelui domn Popa FL. la care se referea un alt utilizator (dl. Popa a decedat in urma cu ceva timp, de aceea telefonul este inchis) ca arhivele IPO Tulcea se afla la S.C.UBERUM S.R.L. Braila, Sos. Viziru, DN 21, Km. 10, Platforma industriala Chiscani; tel: 0239/672142; fax: 0239/652683; C.P. 1018, O.P. 10 Braila. Am postat aceste date din dorinta de a fi de folos si altor colegi de la IPO Tulcea ajunsi in pragul pensionarii si avand nevoie de datele necesare depunerii dosarului de pensie. Sa fiti sanatosi sa va puteti bucura de pensie.
Sunt un fost angajat al IPO Tulcea si am ajuns la varsta pensionarii. Pentru a-mi depune dosarul de pensie am nevoie de adeverinta cu veniturile salariale obtinute (fix si munca in acord) in perioada 1978 - 1989, cat am fost ofiter pe navele de pescuit ale IPO Tulcea. Va rog, daca sunteti in cunostinta de cauza si stiti unde ar putea fi momentan arhivele IPO Tulcea, sa ma ajutati sa aflu locatia arhivei si eventual o posibilitate de contact. Multumesc pentru atentia acordata.